Mau Cigdemidil göğüs uçlarına takıyorsunuz sütyen destekliyor bende hiç kayma falan olmadı. Hatta içinde süt bile birikiyordu. Bebeğimi emzireceğim zaman çıkartıyordum biraz havalandırıyordum
Ozlem23 Mayisbali gümüş kapak ile kremi birlikte kullanmayın diyolar zaten önce gümüş kapağı dönersiniz gecmiyosa krem denersiniz 😊
ironbaby Naile_1234 indirimlere denk getirdiğinizde kremle aynı ücrete gelebiliyor. Ben ebebekten 92liraya almıştım
NefesDeniz Mayisbali Yakın arkadaşım dopum yaptı 5-6 ay oldu gümüş kapak aldı ve aşırı memnun herkese tavsiye ediyor. Bende onun söylediği yerden aldım. www.silvernurse.com
Edadncl55 Merhaba bende gümüş kapak alıcam onu alınca krem sürmeye gerek oluyor mu bi de göğüs pedi de gerekli mi
Mayisbali Mau trendyolda buldum aslında 125 lira gibi bir seye fark etmez diye düşündüm alsam mı acaba 999 ayar ve sertifikalı diyor 😅
NefesDeniz Naile_1234 Nasıl almıyor görmüyor mu halinizi yani yazık günah canınıza emziremezseniz mama vermeniz lazım o zaman mama almak mı daha iyi yani pahalı filan evet ama mecburuz napalım yani
meryemerdemir Mayisbali ablamdan ötürü üç yeğenimide göğüs ucu olmamasına rağmen emzirdi denemediği şey kalmadı yaraları için tek iyi gelen şey gümüş kapak oldu