DilekDogan78 17 haftalık olduk bugün 2 hafta sonrası için detaylıya randevu aldım yarın doktor günüm 3 lü teste gerek var mı acaba 200 TL birde fiyatı onun yerine detaylıya harcarız o parayı diye düşündüm yanlış mı acaba
3Mucizem DilekDogan78 doğru düşünmüşsün canım bence, bende hiç birini yapmadım detaylıya girdim sadece
Gizliyiiiz DilekDogan78 taramaları ve şeker yüklemesini yaptırmadım bugün detaylıya girdim cok şükür bir sıkıntı yok olsa detaylıda bile belli olur sadece detaylı yeterli bence
Borulce DilekDogan78 2li test işe 3 lü aynı zaten detaylıya gir en mantıklısı. Benim doktorum 3lü istemiyor genelde ikili iyiyse bende direk ayrıntılı yaptırıcam
Hafise DilekDogan78 detaylı 20-24 hafta arası yapılıyo bence bir iki hafta daha sonraya aldır bana bugün girme önümüzdeki hafta 21 olunca daha net ve organlar oluşur o zaman gel dediler
DilekDogan78 Borulce anladım canım bakalım benim ki ne dicek yarın ama detaylı en mantıklısı herşeyine bakiyolar
DilekDogan78 Hafise ben Ankara da bir yeri aradım 18 20 haftaları arası yapıyoruz dediler bende 19 Ken gideyim demiştim o zaman arayıp ertelerim
aysenurbahadir DilekDogan78 bende sadece detaylı ultrason yaptırdım ikili testte ki burun kemiği ense kalınlığı falan onlara bakmışlardı hep
DilekDogan78 aysenurbahadir 2 li normal çıkmıştı çok şükür direk detaylıya gitmek mantıkli geliyor zaten özel hastaneye kalsak ne tahliller yaptircaz ama ben çoğunu devlette yaptırıp gidiyorum😅