Kısa ve öz yazacağım kızlar ☺️ Kız bebeğim oldu 🙃 kafa ölçümleri hep 1 hafta önde gidiyordu doktoruma sordum nasıl olur dedim doğum doktorum normal doğurturum ama yırtılman olabilir dedi istersen beklerz 40. Haftaya kadar dedi bende istemedm yırtılmanın olmasını daha sonra 38+3 sezeryan tarihi verdi 36. Haftada aldık günü daha sonra kontroller haftada 1 düştü nst girdm her kontrolde 37. Haftada nst sancım çıktı ama ben hissetmiyordum doktorum 38. Haftayı beklemeyebilir sancın olursa gel hemen bekleme evde dedi daha sonra eve gönderdi. 37+5 tekrar kontrole gittik nst sancım çıkmadı ama bebeğin kalp atımları düzensizdi daha sonra bana bi meyve suyu içirdiler tekrar nst çekilmeye başlandı doktorum o arada ameliyata gitmişti hemşire de bana gidebilirsn dedi 😁 çıktık yola dönerken doktorum aradı geri dönün bebeğin kalp atımlarını beğenmedm tekrar nst ve serum taksınlar dedi döndük tekrar nst taktılar serum bağladılar bn de bekliyorm serum bitse de eve gitsek diye 😂 karnım çok acıkmişti çnkü😂 doktorum nst beğenmezsm acil sezaryane alcm dedi eşimle şok olduk ama hala eve giderz saniyorz 😂 serum takıldı 15 dk sonra doktorum geldi nst beğenmiyorm sezaryne alcz acil dedi o arada suyum geldi engel olamıyorm suya suyumm geliyorr diye seslendm herkes panik oldu koşturuyorlar apar topar benim üzerimi çıkarttılar hemen ameliyata indik. Anestezi doktoru iğneyi yaptı iğnede acı yok ama bn panik olduğum için dedikleri pozisyonda duramadm işk basta daha sonra yaptılar spinal iğnesini 3-4 dk içinde bacaklarımı hissetmedm zaten midem bulandı iğneden kaynaklı o arada amelyt deval ediyr tabi 5 Dk içinde bebeğim doğdu💓 daha sonra dikişlere geçtiler toplam 1 saat filan sürdü acı yok his yok kızlar sadece çekiştirmeleri hissediyorsunz okadar. Amlytta müzk filan açtılar sürekli bnmle konuştular dikişlerim bitti sonra tabi arada biz kontrole geldiğimiz için ne bebeğin eşyaları ne bnm eşyalarm hiç birşey yok bebeği havluya sardılar filan 😁 dikişlerm bitti yukari odaya çıktık hemen bi ağrı kesici iğne serum taktılar karnıma kum torbası koydular beni en çok etkileyen bacaklarmı oynatamamam oldu ağrım da vardi ama iğneden sonra geçti. Korkulacak hiççç birşeyy yok sadece 4-5 saat idare etmenz gerekiyor okadarn 4-5 saat geçip sıvı almaya başlaynca yemek yeyince pamuk gibi oluyorsnz🙃 sezeryn olcklar bol bol ağrı kesici isteyn hemşirelerdn ağrnz olmasa bile bn öyle yaptm😂😂 iilk yürüme de kolay hiç dert etmeyn bn amlyt olduğm gece 3-4 jez kalktm yürüdüm ertesi gün gece 10 da çıkış yaptm ertesi günde çok çok daha iyiydim ağrım yok denecez kadar azdı sütte geliyo merak etmeyn sabırlı ve pozitif olun sadece doğum yapalı 3 gün oldu her işi yavaş yavaş yapabiliyorm ağrı oluyor ama kesnlikle bunaltmiyor sırt ağrısı baş ağrısı filan da yaşamadm bol bol yürümeyi tercih edin depend kesinlikle alın pozitif olun yeterli korkulacak hiçbirşey yok tabi bünyeden bünyeye değişir ama abartanlara da pek kulak asmayın neyseki çok kısa yazmışım😂😂