Ebruucum 20 haftalık hamileyim aslında gittiğim doktordan çok memnundum ama yurt dısında eğitime gideceği için başka doktora geçmem gerekiyor. Güler yüzlü normal Doğum taraftarı bir doktor arıyorum. Muayene ücretleri uçmuş olmazsa sevinirim. 150₺ veriyordum ben tabii daha uygun olursa ne ala. Birde ulaşabileceğim bir doktor olması lazım. Kendisine yada sekreterine bişey olduğunda telefonla hemen ulaşmam lazım. Çok moralim bozuldu kızlar valla ne güzel tanıdığım bir doktordu. İşini aşkla yapan birini bulabilirim inşallah. Yardımınıza ihtiyacım var 🙏🏻
eCeCik Ebruucum çamlıca erdem şükran hn muayene 70₺ normal doğum 1.100(ekstra epidural 400₺) sezeryan 1.400₺
Secily Ebruucum kozyatagı acıbadem cem öncüloğlu cok memnunum ve duyduklarıma okuduklarıma göre normal dogum yanlısı 👍🏻 Muayene ücretini net bilmiyorum benim özel sigortam var 80 TL gibi bir şey ödüyorum henüz doğum fiyatı ile bilgi de almadım malesef
Kibarbaby Ebruucum üsküdar özel anadolu hastanesi yeşim hnm muane ücreti 45 tl fakat yenidoğan bölümü olmadığı için bu ay değiştiricem çamlıca erdem şükran hnma geçicem
Ayselcnt canım Maltepe cevizli tarafında vera hastanesi var.. 65 tl muayene ama sigortalı için.. 1250 doğum yine sigortalı için..
Ebruucum Secily evet bende duydum kendisini. Başarılı bir doktor ama Acıbadem hasteneleri genelde Doğumda 10 bin gibi bir ücret istiyor. O kadar yukarı çıkamam.
Mineszn Ebruucum ümraniye afiyet hastanesi özgür hanım muayene ücreti 67tl normal doğum tek kişilik oda 1175tl sezeryan doğum tek kişilk oda 1475tl özgür hanımı tavsiye ederim güler yüzlü ilgili bir doktor
Fatmanurrsln Ebruucum ümraniye afiyet hastanesi banu hanıma gidiyorum çok tatlı bir bayan çok memnunum tavsiye ederim
eCeCik Ebruucum yani 1 kez 40 dk bekledim doğuma girmişti onun haricinde randevu saatinizden 15 dk önce gittiğinizde öyle sorun olacak bi durum yok