Nul_13 Bugün 7+1 olduk 6+5 te doktor gittim kese var bebek yok dedi. çok endişeliyim günler geçmiyor icimdeki bir his başka dotkr git diyo biri bekle diyo benim gibi olan varmı hiç mide bulantısı, kanama kramp belirtisi yok yok diye çok korkuyorum .
Mimozaa00 Nul_13 yok hiç telaş etmeyin, daha ufaktır,görünmemiştir… Bidahakinde kalp atışınıda duyar, bebişide görürsünüz inşaAllah🌺
Muratnannesi Nul_13 geç döllenme de geç görünüyor 6+3 de zorla gördük. Vaginal ultrason yapılırsa görülür merak etme. Kalbini ferah tut
mavisahinn Nul_13 canım bende evlendim 15. Gün hamile olduğumu öğrendim doktora gittim ne kese ne bebek ikiside yoktu sonra 2 hafta sonra tekrar gittim bu sefer kese vardı bebek yoktu 2 hafta sonra bida gittim bu kez bebek oluşmaya başladı stres yapma kendine dua et inşallah rabbim kucağını doldursun ❤️
Cansu-81 Seni cok iyi anliyorum.. Bende 5+1 oldum ama simdi doktora gitsem birsey görünmüyor diye vos bos gitmiyorum önceden düsük oldu bende herseyden korkuyorum evi temizlerken bile korkuyorum ya.. Ne migdem bulaniyor ne gögüs agrisi var.. Hic birsey sadece arada sirada kasik agrisi var :(((
Nul_13 Cansu-81 hiç girmeyin en iyisi 8 haftada gitmekmis okadar kotu konuşuyorlar ki insanın umudu mutluluğu hepsi uçup gidiyor
Nul_13 Muratnannesi devlet hastanesindeki doktr baktı hem karnimdan hem Altan ama acele acele etti hastalar bekliyordu diye kafam karmakarışık suan
Ysmmmnn Nul_13 10 gün sonra tekrar çağırmıştır doktor sizi bende aynı şeyi yaşadım 10 gün bekleyemedm seveplerim vardı 7. Gün gittim bebek oluşmuş dendi