Heval733 Ayin 5 de adet gunum hamilelik midem cok bulaniyor cok halsizim cumartrsi kan verdim sonuc negatifti bugunde test aldim evde yaptim tek cizgi sizce gene olabilirmi bir ihtimal cok istiyorum 5 yildir hic bir sorun olmaddigi halde olmuyor
Birsen2906 Heval733 beraber bekleyelim benim 4 de adetim test yaptım çıkmadı sanırım çok erken o yüzden 🙈 yada öle inanmak istiyorum
tazeanneew Heval733 mide bulantısı hemen başlayan bişey değilki belirtileri 7-8. Haftada başlıyor hamileliğin kan negatifse negatiftir geç döllenme vb oluyo ama kan zaten hassas bi ölçüm umarım en kısa zamanda olur bebeğiniz 🙏🏻 Birde hamileyim ben diye beklerseniz zaten istesenizde regl olmazsınız
Denizzz5900 Heval733 yumurtlama günlerinizi öğreniyorsunuz ben 1 sene normal demedim sonra ovülasyon testi aldım 2. Denemede gebe kaldım bence sizde bi deneyim çok var bu testle gebe kalan
Merve-1109 Heval733 bende kimyasal gebelik yaşadım 4 ay doğal yolla denedim gebelik olmadı sonra instagramda bir gebenin günlüğü diye sayfa var ondan Ovulasyon testi aldım ilk denemede hamile kaldım sayfa sahibi ebru ablaya her gün attım o da ilişki günlerini falan söylüyor ilgileniyor seninle bi bak istersen
Heval733 tazeanneew psikolijikmen cok kotuyum surekli negatif cikmasindan sabah tan beri agliyorum hic kalkmadim aglamaktan baska biseyde yapmadim
Birsen2906 Heval733 ovulasyon testine başla kuzum yumurtlama ya denk gelmiyorsa olmayabilir ben ovulasyon yapıp yumurtladigim günü buldum değerlendirdim gerisi nasip
Heval733 Merve-1109 bakarim simdi cnm benim üc kaybim var bide 5 yasinda engelli oglum var her doktora gittim tesler yaptim sıkınti cikmadi gene kalamiyorum