Royem49 Kızlar adet bittikten hemen sonraki gün hamile kalınsa kaç gün sonra testte çıkar böyle bir şey yaşayan var mı
kindersurprise Royem49 canım yumurtlaman hemen adet bittikten sonraki gün olduysa 15 gün sonra belli olur sanki bence
Selcanoran Royem49 adet bittikten hemen sonraki gun hamile kalman imkansiz adetine 2 hafta kala yunurtlama zamaninda dollenme olur ama adetten 4.5 gun once erken gebelik testinde cikabilir varsa
gel_artik_bebegim Selcanoran imkansız değil adetten hemen sonra erken yumurtlayanlar ve adetinden 1 gün önce geç yumurtlayan da var ama normalde evet 14. gün yumurtlama oluyor
serpilfethullah gel_artik_bebegim ben yumrtlama döneminde hç ilskiye grmdm yunurtlmadn önce grmstm sim 9 haftlk hamilym
Royem49 gel_artik_bebegim benim yumurtlamam 7bgün sonra oluyor adet bttikten sonra mesela o sabit bir şey değil ki
gel_artik_bebegim Royem49 ama kan testinde 1 hafta sonra çıkmaya basliyor normal kaset testte 10_14 gun
gel_artik_bebegim serpilfethullah aynen zaten zaten sadece yumurtlama döneminde hamile.kalinir diye bir kaide yok
serpilfethullah gel_artik_bebegim aynn bazrn o dönmlerde tutmuyr bile bn 1.5 sene denedm olmadi 1.5 sonra Allah nasip etti banada
Kartanesim Royem49 canım erken gebelik testi ile hemen öğrenirsin.Ben adete 3 gün varken yaptım çok şükür pozitif
Royem49 Kartanesim o şeklde değil canım mesela benim bugün adetim bitti ben bu gün hamile kalsam adetimin bittiği gün yani kaç gün sonra belli olur testte
Zeyneep7 Royem49 her gün alın deneyin o zaman sorduğunuz şeye bakın 😅 adetten hemen sonra da hamile kalsanız diğer adet dönemine 4 5 gün varken çıkar kimisi 2 3 gün varken öğreniyor