Esra-73 Merhaba kızlar ben 20+4 haftalık gebeyim son 2 aya yakın ağız tadım değişti ve işin kötüsü kötü bi tat ne yersem o tadı alıyorum gebelikle bi ilgisi varmı acaba daha önce ilk defa başıma geliyor umarım gebeliktem dolayıdr 😏
058elf Esra-73 demir mi desem metal mi desem o haftalarda benimde ağzımda öyle bi tat oluşmuştu uzun süre gitmemişti gebeliktendir diye düşünmüştm ben :)
Ceylanya Esra-73 bende 6 haftadan beri var tarif edemicem igrenç bi koku var ne yersem yiyim marketten aldıklarım evde yaptıklarım hersey çok igrneç kokuyor ve hep aynı tat şuan 36+3 haftalıgım inş dogumdan sonra geçer
Baby2021 Esra-73 ben 6 ayı bitirdim çok şükür ama başaından beri ağız tadım çok garip her yediğim tatlı bir tat bırakıyo ve normaldd tatlı severim şuan tatlı yiyemiyorum çok garip😊
Esra-73 058elf inşallah benimde geçer çok kötü bi durum :) sizde ne yeseydiniz o tadımı alıyordunuz? 😊
Esra-73 Ceylanya aynen bendede öyle dediğin gibi inşallah doğumdan sonra gecer sizin bebeğiniz de kızmı😊
058elf Esra-73 olabilir canım kız bebişlerde böyle bi şey ☺️ ilk gebeliğim ilk tecrübem olacak inşallah o yüzden kız erkek nasıl geçiyo hamilelik bilgim yok ama geneki erkek annelerinin daha rahat geçiyo sanırım burdan okuduğum kadarıyla söylüyorm😉
Nurayim Baby2021 aynı şekilde ben de 22 haftaligim ama hala ağzım yemekten sonra bir buruk oluyor ve özellikle tatlılardan sonra
Esra-73 Baby2021 bende bu gebeliğimde tatlı şeyler yiyemiyorum ama benim her zmn var o garip tat birşey yemesem bile o tadı hissediyorum bide tatlı değil Kötü bi tat keşke tatlı olsa☺️
2368 Ben şuan 17 haftalığım ama 14 haftalığa kadar hep o garip tat vardı ağzıma çok kötüüü 😭 ama geçti sonra inşallah tekrar geri gelmez 😅
Esra-73 2368 senin gebeliğin başında olmuş 3 hafta almışsın o tadı keşke benimde öyle olsaydı ama dediğin gibi inşallah birdaha geri gelmez☺️