Tgbugra 37 haftalık olduk son 3 4 gündür vajinamda felaket bi agrı var sağa sola dönerken oturup kalkarken bile aklım çıkıyor adım atarken böyle durum yaşayan var mı ??? Bu normal mi acaba ? 😕
Minikasya Tgbugra Beni en can alıcı yerimden vurdun şu an 😁 29.haftamdayım. Aylardır çekiyorum. Doktor bişeyde demiyor. Rahim kalın herşey yolunda diyor. Magnezyumda geçirmiyor. Daha önce hiç yaşamadım vallahi böyle bişey.
Deniz-naz Tgbugra normal mi bilmiyorum ama bende uzun zamandır çekiyorum 37 haftadayim inan beni en çok zorlayan bu artık dışarı bile çıkamıyorum yürümek işkence oldu 😞😞
Cerenay Tgbugra bende aynı durumdayım rahim kemigim firlicak gibi aciyo uyuamıyorum gece her döndüğümde uyanıyorum
Pasiflora Tgbugra bende buna ilave karnımda sertleşme oluyordu doktorum bana erken dogum riski olur dedi magnezyum verdi şuan daha iyiyim sertleşme de azaldı rahim ağrısı da normalde oturdugum yerden kalkmak bile işlenceydi ağrıdan yürüyemiyordum
Sila1234 Ben de 36.haftaya gireceğim. Bende de agrilar var. Vücut kendini doguma hazirliyor normal diye biliyorum. 🤗
Tgbugra Minikasya benimde aynı şekilde önceki haftalarda da vardı ama bu kadar değildi o kadar zorluyor ki artık
Tgbugra Deniz-naz yürümeyi geçtim artık ben otururken bile zonkluyor resmen aklım çıkıyor çok zor gerçekten 😞
eimre bende 30 dayım bende de yaklaşık bir haftadır var sebebini çözemedim kasıklarıma felan da vuruyor
Kuzularm Tgbugra ayyy olmaz mi hic nasil bi aci oturup kalkamiyom bide benim bebek sanki boyle iceriyi tirmaliyo gibi o aci bile vajinaya vuruyo
Tugceynr Tgbugra 37+5im bende de uzun zamandr var doktorm normal rahim büyüdükçe dedi artk ağlayacak gibi oluyorm gece dönerken bu sabah kontrolde tekrar sordum hiç bir sıkıntı yok normal dedi