burcu_1322 bizim 3 sene olmadi 4 seneye giricez şuan hamileyim, ama en yakın arkadaşım hamileyken geldi bana söyledi hic kötü düşünmedim okadar sevindimki, bi arkadaşım 5 sene olmadi oda söylediğinde ne kadar sevinmistim kimse için benim olmuyo kötü bi düşünceye kapılmadım,hep dua ettim tespih ettim evet geceleri agliyodum her akşam ama umidimi hic kaybetmedim rahim filmi cekildim, tuplerin kapali dediler,ameliyat oldum acilmadi dedi doktorlar, tüp bebeğe basladim direk bütün olumsuzluklari geride biraktim insan düşündükçe daha kötü oluyor skinti yapıyor, tam tüp bebeğe baslicam dedim pandemi girdi 9 ay boyunca aradım ama şuan yapmıyoruz dediler bir daki ay afetinizle arayın dediklerinde o an hamileymisim 12 gün test yapmadim, eşime test al dedim oda olmuyo diye erteleyip duruyodu ama rabbime şükürler olsun umidinizi hic kaybetmeyin ve sitres yapmayın, size tavsiyem hep dua edin bulabilirseniz medineden gelen deve etini deneyin, ama ben hamile duydukça dahada çok seviniyodum bir kere bana niye atiyo diye hic dusunmedim