gzmyldz_18 Murbudak özel hastaneye mi gidiyorsunuz ben devlete gittiğim için mi kilosunu boyunu söylemiyor acaba 🙂😇
Aysenfal Murbudak 29+1 de gitmiştim bende 1336 gramdı :) 1500 civarı olmalıydı az dedi psikolojimi bozdu bu doktorlar niye böyle ya. Su azlığı var bende güya kızım gelişemiyor izlenimi veriyor. Bir hafta öncesi de 1047 gramdı iyi demişti. Bi haftada nerdeyse 300 gram almış az diyor. Böyle şeylere takılmamak lazım aslında gerçekten.
Smyyzynp Bende 28 +2 de gittim boy 35 cm kilo 1228 Gr dedi internetten baktığımda boyu kısa sanki ama çok şükür sağlığı falan herşey yolunda ,🙏😂
Feride34 Aysenfal üzülmeyin sakın su çok tüketmiyomusunuz acaba özellikle gece yatmadan yogurt yemeye dikkat edin
Aysenfal Feride34 2,5-3 lt içiyorum kesin. Süt yoğurt falan da tüketiyorum da inşaallah faydası olur 😞
ebryy Aysenfal canım birde su azlığı için günde 2 kez sabah akşam olmak üzere aç karnına 1 bardak havuç suyu için diyolar.birde armut yiyin diyorlar çok etkisini gören olmuş.
_sumeyyebedir7_ Murbudak bizim 29+0 da gitmiştim boyumuz uzun hafta olarak önde dedi 40 cm olmuşuz kilo olarak 1.500 🥰🥰