Mooommyy1 Ben cok fazla limon yiyorum yani canim limon cekiyor etrafimdakiler gebelikte sıkıntı olabilcegini söylediler , gebelikte limon yemek zararlımı ??
DemirleHayat Mooommyy1 tansiyon düşüklüğü sebep olabilir diye biliyorum onu takip edin 😊 onun dışında bir sıkıntı oluşturmaz benim bildiğim
Mervekrrsln Mooommyy1 günde 1litre limon sıkıp içmişligim var🤭😂 1 kilo Mandalina bı oturuşta yiyorum portakal öyle hayatımda bu kadar yemedim🤭😂 bak yine canım istedi gidip yemeliyim😋😋
Mlkrfk Mooommyy1 bana da çok dediler özellikle kayınvalidem bebek düşer diye diye bi kaldı. Hiçbirşey olmaz vitamin deposu aşırı kaçma sadece tansiyon düşkülüğü olmasın normal de de tansiyonun düşükse eğer 😇🙏 diğer yiyecek ve gıdalar da olduğu gibi limon da birçok yararlı vitamin ve mineral var
Mooommyy1 DemirleHayat aslinda benim tam aksine galiba tansiyonum ccıkıyor cunku bazen elim ayagim gidiyor limon yiyorum gozumun onu aciliyor
Mooommyy1 Mervekrrsln hahahahh 🙈😂 bu aralar limona dustum bende ama kani sulandiriyor falan dediler bebege zRarli dediler korkuttular
DemirleHayat Mooommyy1 yani benim bilgim tansiyon sorunu yasamiyorsan birsey olmaz ben de yiyorum arada ama aşırı yemediğim için sormadım hiç
midekoruyucu Mooommyy1 ben deli gibi kemiriyordum ilk başlarda 😁bendeki tek eksisi zaten düşük olan tansiyonumu yerle bir etti 🙈😂 ama durmak yok yola devam tuzu basıp yiyorum 😂 diğer yemeklere tuzu çok atıyorum dengeliyorum bi şekilde
Mooommyy1 midekoruyucu ayy sukur bende tansiyon dusuklugu yok ama elim ayagim kaldircak halim kalmiyo bazen ve limon yiyorum snra gozumun onu aciliyor …🙈🙈
midekoruyucu Mooommyy1 ye ye eğer canın istiyosa ye hiç bişey olmaz. Tansiyonu takip edin gerisi boş 😁