[silindi] Bu ikili test için aç yada tok yada sabah erkenden falan gitmek gerekiyor mu herhangibir saat olur mu? Bide tıp merkezine gitcem hastane olmaması fark eder mi testin kalitesi açısından acaba
1Anne2Bebek1Kopek [silindi] ac tok farketmiyo canim. Hastaneyi bilemem ama ben kendi hastanem de yaptrdm hepsini
Enk3333 [silindi] siz sadece kan veriyorsunuz zaten o yüzden bir sıkıntı yok doktorun önüne grafikleriyle geliyor
AsenaEmre [silindi] farketmiyor aç veya tok olmanız hangi saatte gittiğiniz felan 🥰 doktorunuza danışmanız daha sağlıklı olur
1Anne2Bebek1Kopek [silindi] hayir ultrason olcumu de yapiyolar canm ense kaliinligi burn kemigi ve ayrintili olarak bakiyolar
[silindi] 1Anne2Bebek1Kopek evet onu biliyorum da hastanemde 450 tlymiş tıp merkezinde 175 TL arada büyük fark var yani gerek duymadım onu vermeye ondan tıp merkezinde fark ediyor mu diye merak ediyorum doktoruma ayrıca gitcem ultrason için zaten
1Anne2Bebek1Kopek [silindi] dr. Problem yok derse git canim yani ense kalinligi ve burn kzmigine bakildigi icn bilemedm ozel hastanede ki ultrason makinalari vs. Cok farkediyo 2. Gebeligim ilknde dz ozele gittim bundada gidiyorum ilk gebeligim de acil durumdan dolayi tip merkezne gittim cock zor belli oluyodu ondan dedm
[silindi] 1Anne2Bebek1Kopek Denizcyc ben cumartesi ultrasona gircem sonra ikili test için kan vercem ultrasona doktoruma gitcem kan vermek için tıp merkezine doktor problem yok dedi. Aradaki fark çok o yüzden gerek yok o kadar para vermeye
Denizcyc Aç tok farketmiyor ama bana doktor tok gel demişti. Hatta yemeği yedikten 1,5 saat sonra gittim yemek yemedin mi diye sormuştu😊