Demetslt Karadumansu evet kendim yapıyorum boncuk yada kalıp agda alıyorum. Karşıma ayna koyup cart cart cekiyorum😅 yarim saatte bitiyor
Ozlem23 Karadumansu tüy dökücü hamilelikte hic düşünmeyin bence ağda o kadar korkutucu değil bı kuaföre gitseniz hemen hallederler korkmayın 😊
cgelmas Karadumansu ben tıraş makinesi ile alıyorum. uzun zaman çıkmıyor ve çıkarsa ince ince çok memnunum
Merlii midekoruyucu doktorunuz izin veriyor mu lazere? Ben aletini aldım eve ama riskli diye okudum kullanamıyorum.
Kosemen54 Bende ağdaya gidiyordum sonra enfeksiyon kaptım hemde mahrem bölgeni kadında baksa günah diye vazgeçtim simdi kendim yapıyorum 😊
eda2242 Karadumansu canım ben özel bölge için uyuşturucu krem sürüyorum azıcık bekletiyorum sonra silip ağdamı yapıyorum heryerine sürmüyorum mesela daha çok acıdığını düşündüğüm kısma sürüyorum işim hemen bitiyor kremde komple uyuşukluk yapmıyor azda olsa acısını azaltıyo doktoruma sordum sorun değil kullan dedi o şekilde
Miskokulum35 Bekarken de ağdaya gidiyordum şimdide devam ediyorum. Pandemi de ağda makinesi aldım yapmaya çalıştım ama yarım yarım 😇karnım büyüdü göremiyorum. Randevu alıp 2 maske takıp saatinde gidiyorum. Ağda temiz oluyor 1 ay rahat ediyorum 🤚
Mom2525 Nlfrylmz 10 haftalık kullanıyorum ama sıkıntı yaşamadım şu an bir doktora vs bağlı da değilim sormaya gidemedim
Meryemkale Mom2525 tüy dökücü kesinlikle yasak canım direk tenden geçiyo ve bir sürü kimyasal var içinde
Gulfeem Karadumansu biraz uzaması gerekiyor cünkü yeteri kadar uzun değilse agdaya gelmez canınız yanar 2 3 cm uzasın.
eda2242 Karadumansu emla krem benim kullandığım eczaneden aldım içinde küçük küçük tüpler var baya kullanışlı
emiras59 Karadumansu ben de aynı dertten muzdaribim uyuşturucu krem olarak epilasyona gitmeden önce anestol pomad kullanıyordum. Şu an weet’in traş makinasını kullanıyorum jilet gibi aynı çabuk çıkıyor ama rahat alıyor ben de boncuk ağdayla evde kendim ağda yapmayı denemek istiyorum kuaföre yaptırmam da kendim deneyeceğim bir kere ağda büyük rahatlık gerçekten dayanabilsek… lazerdekiler ağda kıl köklerini besliyor yapma falan dediler ama 7 ay uğraşılmaz bununla ağda en iyisi. Ne konuştum maşallah 😂🙈
Linasalamandre Ev tipi lazer hamilelikte kullanılabilir mi acaba bilen var mı ? Zararı yok diye okudum ama emin olamıyorum
Ahsenleyl Ben de normalde kendi ağdamı yapıyordum mis gibi hamile olduğumu öğrendiğimden beri jilet yapıyorum iki güne çıkıyor karnım büyüyünce napıcam göremicem orayı napcam bilmiyorum ya😔