Aleynaozkayaa Kızlar dün farkettim kalçamın iki yanında da kırmızı kırmızı çatlaklar olmuş baya belirgin elleyince de belli oluyo çok moralim bozuldu acaba bu saatten sonra bişey yapabilirmiyim
Crktnmltm Aleynaozkayaa Benim karnımda olmayan çatlaklar kalçamda var görünce çok üzüldüm ama sanırım yapıcak birşey Yok 🤦🏻♀️
Aleynaozkayaa Crktnmltm GecesMom çok moralim bozuldu ya daha 19 yaşımdayım insanın gücüne gidiyor vucudunun bozulması ama düşünüyorum o mis kokuluya değmez mi değer neler neler değer👶🏻❤️
GecesMom Yapacak hiçbirşey yok malesef canım benimde kalçamda beyaz göğüsümde resmen mor kormızı oluştu. Bir süre sonra beyazlıyorlar sonra istersen tedavi ettirirsin
KbraBerker Aleynaozkayaa kız bebek mi ben ilk hamileliğimde karnıma bebek yağı sürdm ama kalçana sür diyen olmadı ve çatladım kızda kalça alıyor birazda canm ondan çatladm ben geçmio malesef ancak lazer geçirir sanrm
GecesMom Aleynaozkayaa ben hiiiç kafama takmıyorum bakmamaya çalışıyorum hayırlısıyla doğurayım sağlıklı olsun emsin de sonra tedavi görürüm %80 ini yok ediyolar zaten diyorum kafamı rahatlatıyorum :)
Aleynaozkayaa KbraBerker erkek ama kalçadan kilo aldım maalesef başka biryerden almadım orası çatladı