Merhaba arkadaşlar ben 5 yıl önce bel fıtığından ameliyat olmuştum çünkü fıtık patlamış ve bacağımda his kaybı başlamıştı ameliyat olduğumda 23 yaşındaydım. Şimdi altı buçuk hamileyim bir gün aniden belime ağrı girdi ve tıpkı o ilk fıtık patladığı günlerdeki gibi oldum. Bacağıma vurdu geçer diye bekledim ama azalmadı aksine ağrılarım arttı ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum aşırı ağrım var. Acile gidince sadece parol bağlıyorlar bir işe yaramıyor. Bu sabah beyin cerrahine gittim ve doktor yine gebe olduğum için bir şey yapılamayacağını söyledi. Özel hastanede fizik tedavi bölümüne gittim o da aynı şeyi söyledi ama ağrılarım azalsın diye kortizon verdi. Çünkü dayanılamayacak boyutta ağrılarım. İlk iğneyi vuruldum bebeğe zararı yok dedi hatta bebeğin ciğeri gelişmediğinde de kortizon veriyoruz dedi. Bununla ilgili bilgisi olan ya da böyle bir durum yaşayan var mı? Kortizonun bebeğe sakıncası olma ihtimali var mı? Hem bebeğime bir şey olur diye korkuyorum hem de canım o kadar yanıyorki yavrum günlerdir acılarımı yaşıyor diye üzülüyorum 😔