Duygusyksyk Herkese selam kızlar... Fikrinize ihtiyacım var ☺️ 39+4 haftalık hamileyim bebiş doğum pozisyonunda ama sancım yok henüz nstde. Evde ara ara oluyor geçiyor devamlı. Salı günü günüm doluyo 40 oluyoruz eger açılma olursa (2-3 cm civarı) suni sancı isticem ama açılma olmazsa 41 e kadar beklemelimiyim sizce? Yoksa sezeryanamı girmeliyim 🤷🏼♀️ karmakarışıgım. 41 e kadar bekleyip riske atmakta istemiyorum kaka yapma durumundan ve açılmanın olup olmayacagından dolayı. Sizce ne yapmalıyım?
Ciara93 Duygusyksyk canım ben 40+4 de doğum yapmıştım bi sorun olmadı doktorum son zamanlar sürekli kontrol istemişti zaten bence biraz daha bekle
Deletedmom_26 Duygusyksyk resmen aynı durumdayız günlerimiz bile aynı ama kesinlikle sezaryan düşünmüyorum normale uygun olduğumu söyledi doktorum sancım gelmezse suni denemeyi düşünüyorum en azından herkesde bi sancı mancı bir belirti var hurmada yesem yürüsemde merdivende inip çıksam bana mı demiyor kaka problemini ultrosanda bile farkedemiyorlar diye biliyorum ama yanlış biliyorda olabilirim bende salıya kadar beklicem gelmezse suniyle doğum yapıcam 41 42 i beklemek istemiyorum sabırsızım artık :)
Ciara93 Duygusyksyk olmuyor diye biliyorum. Doktorlar en fazla 41 e kadar bekliyor, benim doktorum öyle demişti 3 gün daha doğmasa suni başlatacaktık
Duygusyksyk Deletedmom_26 aynen canım yaa 🤦🏼♀️ Hurma yürüyüş vs hepsini yaptım. Sancılarım yok değil aslında ama ama nstde 30-40 dan yukarı çıkmıyor. İnşallah açılmamız olurda en azından suniyi deneriz
Deletedmom_26 Duygusyksyk valla ben çatı muayenesi oldum 1 cm açıklık falan var dedi doktor nişan ne zaman geliyor onu çözemedim sadece ben açıklık var sonuçda Sende durum nasıl bu konuda nişan ne zaman 4 5 cm açıklıkda mı geliyor acaba
Duygusyksyk Deletedmom_26 bende çok bekledim nişanı suyu ama gelmeyebiliyormuşta bazılarında. Belki doğum zamanında gelir
Sumeyyeuludag Aynı günlerimiz daha dün girdim nts ye şancı vs hic bir şey yok. Normalde de sancim yok. Doktorumuz normal olacak inşallah 1 hafta içinde doğum olur diye tahmin ediyorum. Salı günü yine kontrolüm var o zaman inşallah sancim acılmam çıkar diye umuyorum. Bende sizin gibi sezeryan istemiyorum. Beklemekte cidden su son haftaya girince çok zor geliyor. Rabbim yardımcımız olsun. Inşallah bir açmazda yavrularımızı alırız kucağımıza
Deletedmom_26 Duygusyksyk işde ben o yüzden diyorumki meryem ana otunu suya açıklığım varken koysammı acaba sancı gelicek gibi değil çünkü
Duygusyksyk Deletedmom_26 sancı olmadan koyuluyormu bilmiyorumkii😕😕 Benım geçen hafta açıklıgım yoktu. Pazartesi günü bakılcak eger varsa bende suni sancı çekerken koyucam daha rahat açılsın diye
Sumeyyeuludag Deletedmom_26 Yok canım koyma. Şancıdan kasıt hani doğum icin bekliyorsun ya odada o zaman iste. Suni şancı da verebilirler. koyma simdidn