Glsmyldz09 Kızlar 25+2deyim bugün sağlık Ocağı kilomu ölçtü. 69 kiloyum 12 şubatta en son ölçüldüğünde de o kadarmışım. Niye kilo almıyorsun diye sordu tereddüt ettim. Kilo almalı mıyım ki ya kafam karıştı
Busbushatun Glsmyldz09 su saglık ocaklarında gereksız konusmalarına uyuz oluyorum bosver canm bebegıne bak senn kıloyla saglık olmuyor
058elf Glsmyldz09 kız ne güzel almamışsn işte bebişin kilosu yerinde olsun sen almasan da olur :)) takılma öyle her denilene boşver
beybikos Glsmyldz09 boşver sağlık ocagini kendi doğum doktorun ultrasondan bebeğin ne kadar büyüdüğünü görür. Ben de 4.aya girdim kilo vermişim bile
ayseozi40 Glsmyldz09 canim bende hic kilo almadim 73 kilo ile hamile kaldim 64 kiloya düstm ve suan 68 69 da inip cikiyorum. Her saglik ocagina gittigimdede tartiliyorum bana hic sen niye kilo almiyorsun demiyorlar. Sen bakma onlara bence
Yenigebe9 Keske bizde almasak sadece bebek alsa, bence sevinmelisin, herkes kilo almaz ki, ne sacma yorum doktorun hersey ok dediyse kimseyi dinleme
AybukeA Glsmyldz09 bence de çok takılmayın, 2 haftada bn de anca 300 400 gram aliyorum 21. Haftam. Kuzenim 3 gun önce dogurdu, tum hamileliğinde 7 kilo aldi, bebegi 2600 dogdu cok da sağlıklı masallah. Bebeğinizin kilosu önemli, iciniz rahat olsun 😊
MucizeAnnesii Glsmyldz09 aynısını sabah yaşadım . Niye kilo almıyorsun diye dert oldu 😀 bende 26.+ 4 üm zaten bu haftalardan sonra alacağız . Artık alalım bebek büyüsün istiyorum ☺️
kucuktosbik27 Glsmyldz09 hayır canım düzenli besleniyorsan kilo almaman çok güzel bende 27+4 teyim 1 kilo aldım sadece boya göre klom zaten fazlaydı dikkat edip sağlıklı beslenince kiloyu bebek alıyor bebişimin klosu 2 hafta önce 810 gr dı gaftasından önde gidiyordu bebişinin kilosu falan haftasıyla uyumluysa çok güzel tebrik ederim seni☺️