Blossom00 Kızlar bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim ben geçen hafta pazartesi 7+0 olarak doktora gittim ultrosanda 6+5 çıktı 2 gün geri attı sadece buraya kadar normal 6+5 den sayarak geldiğimde yani bugün 7+5 olarak gittim bu sefer ultrasonda 7+1 bu normal mi yoksa ultrosanla alakalı yanlışlık mı var
Ozlem23 Blossom00 sennilk tarihten sasmasaydin başka bı yerde onuda say istersen doktorada söyle belki geç döllenme olmuştur benim öyleydi mesela adet tarihime bakıldığında olması gerekende daha geçti ama ne kadar geç hatırlamıyorum
mombursamom Blossom00 aylik muaynelerde bebegin gelisimi kilosuna gore ileri veya geride olabiliyor. Onemli olan sat tarihine gore ne isen bebeginde o oluyor. Kilosunun az yada fazla olmasi 2 haftayi gecmedigi surece sıkıntı teskil etmiyor. Bebege yarar besinler tuketmeye ozen goster cnm
Garfield06 Blossom00 usg lerde 1 hafta yanılma payi var icin rahat olsun bizde 2 gun gerideyiz sordum. Yanilma payi var tabikide ddi
Blossom00 Kubrasngl hayır öyle bişey demedi büyüdükce haftalarını yakalıyolarmış heralde birinden öyle duymuştum
Kubrasngl Blossom00 ben kontrole gittiğimde adet tarihime göre 7 haftalıktım ama ultrasonda 6 çıktı doktor 1 hafta geride önceki ayda adet gecikmen olmuş olabilir yada geç döllenme olmuştur dedi. Sana öyle demediyse belki ultrasonla alakalıdır. Geriden bile gelse Korkma sonradan yakalıyolar haftalarını daha çok yeni zaten. Ultrason kağıtlarını kaybetme yinede. Allah yardımcın olsun 🌸
mombursamom Blossom00 evet canm 👍 gunde en az 2 adet haslanms yumurta, muz, cig kuruyemis, sut, yogurt, peynir, ceviz, tahin pekmez tuket haftasini yakalar ins en kisa zamanda 🙂