Balusuuuu Kızlar 3.5 yaşında çocuğum var mart sonu 2. Geliyor bende buzluk için bişiler yapayım koyayım da diyorum doğum sonrası elime gelsin çocuk olmasa kahvaltı VS idare ederim ama yazdan bezelye barbunya kabağım var.. 3 kg filan kavurma yapıp koydum börek sardım köfte yaptım bolca nohut fasulye haşladım başka neler yapabilirim fikri olan var mı?
Alwayshope Balusuuuu ben mantı koydum İzmir köfte gibi normal köfte harcından yaptım hem İzmir köfte için hem sulu köfte için herşey için kullanıyorum mozaik pasta koydum kurabiye falan içli köfte koydun
Nslhnkr Balusuuuu sigara böreği, yaprak sarması, sosyete mantısı, börek, starbucks kurabiye, kırmızı biber, mısır, tavuk suyu
Gzmal Balusuuuu bende 150 tane süt böreği 200 tane sigara böreği bir tepside su böreği pişirip koydum ve tart kalıbında 4 tane mozaik pasta 4 tane halley tatlısı ettim annem çalışan kayınvalideminde elinden gelmez gelenlerede çayın yanında ikram olur kalanı da Ramazan’da sahur edilir diye 👍🏻👍🏻
heyecanli1anne Balusuuuu içli köfte, poğaça da koyabilirsiniz benim oğlum seviyor arada yapıp atıyorum dondurucuya hemen ele geliyor
Gzmal heyecanli1anne ama ben zaten buzluğuma her zaman öncesi süt ve su böreği hep atarım Rize’ye yolunuz düşerse beklerim 😍✋🏻
heyecanli1anne Sevooose Pişirip oda ısısına gelince poşetleyip atıyorum. Çıkarınca da bi beş dk firinda isitiyorum, tost matinesinde de olabilir, yeni yapılmış gibi oluyor canim
NefesDeniz mercimeginanne Hahahhahah bence sen o yazdıklarını notlar kısmına kopyala böyle gördüğün postlara copy paste yap😀
mercimeginanne Balusuuuu i içli köfte sulu köfte köfte Yaprak sarma (pişmiş) tepsi çöreği tatlı tuzlu kurabiye (pişmemiş şekil verilmiş) et ve tavuk suları - didiklenmiş etleri ev yapımı et ve tavuk döner Poğaça pişmiş pizza yufka börekleri Kek dilimleri turta dilimleri
Sislimom Balusuuuu Canım günlük pişirilen yemeklerden bile poşetleyip dolaba atan var baktın yemeğin fazla yada yenmedi poşetle at dolaba 1 kase yemek bile çıksa kardır senin için. Benimse 2.ci hamileliğim yaza doğru bende doşma börek murabiye vs gibi şeyler yapıp atmayı düşünüyorum. Bayatlamayan kurabiye yapabilirsin pohaça yapıp pişirmeden atabilirsin