Gozdealpu [bilinmeyen] kesinlikle haklısınız. Eşe hitap için kullanılan kelimeler ile çocuğa kullanılan aynı olmamalı. Bi tanecik oğlum kızım denilir ama çocuğu aşkım diye çağırmak doğru değil. Ayrıca çocukları dudaktan öpmek de hiç doğru değil. Çocuk evlat olduğunu bilmeli. Eşinizi de hemen 2. Plana atmayın. Allah kısmet ederse bu çocuklar büyüyüp yuvadan uçacak biz ömrümüzü eşlerimizle tamamlayacağız. Evlat sevgisi farklı ama eşinize sürekli onu senden çok seviyorum derseniz eşiniz de bi süre sonra sizi sadece anne olarak tanımlar, kadın olarak görmez ve aldatır.
Serenica [bilinmeyen] sizinkide baska bir bakis acisi biz sizi anliyorz ama dedgmz gbi kiz erkek ayrimi anne babami eslemek degl amacmz sizde bizi anlarsanz sevinrm😀😀😉
deletedmom40 GecesMom önce can sonra canan demişler bi gece kanamam oldu öyle bi kanama ki paçalarımdan aktı o korkuyu anlatamam sana onu alcaksan beni de al allahım dedim ne eşimi ne anamı ne babamı kimseyi görmedi gözüm o gün gerçek aşkı anladım
GecesMom deletedmom40 içimizde büyüyen bir can sonuçta tabii bu kadar bağlıyız bende az hareket eyyiği gün bile aklımdan çıkmıyo merak ediyorum vs Rabbim korusun bütün sevdiklerimizi 🙏🏻
Merve98 Deletedmom67 çok yeni erkek annesiyim gözlerimin içine bi bakmasına bütün sevgileri aşkları silerim evlat çok başka kızı erkeği farketmez o boncuk gözleri cennet kokusu hiç bişeye değişilmez 😊😘
Esra___ Deletedmom67 evet 😍 daha yüzünü görmeden en sevdiğim oldu babasını sevince oğlu da çok seviliyor sanırım 😊 allahım hepimizin kucağımıza aldığı günleri de görmeyi nasip etsin 🤲🏻
Deletedmom67 Esra___ evet cnm aile huzur doğru orantılı hepsi şükürler olsun rabbim evlat verdi.amin inşallah kuzum 🙏🏻
Zeynepnacar Deletedmom67 ultrasonda cimcime duruyor eli sürekli yüzünde 🙈❤️ Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Merveacrl Deletedmom67 daha doğmadı ama hamilelikten daha dolayı eşime ayrı bir düşkünlüğüm oldu ama karnımda her oynadığında eşime bakıp yüzümü ekşitiyorum çünkü ondan daha yakışıklı bi oğlum olucak 😍😂