Deletedmom67 Doğmadan koklamadan onunla eşimin sevgisini sollayan bir aşk yaşıyorum kızlar 😊 sizdede aynımı ? 😊
Sema99 Deletedmom67 ben erkek annesiyim çok güzel bir duygu annesinin aşkı herşeyi tarifi Yok asla ilki kız ikincisini oğlan üçüncü gebeliğim bu
Kkaplan Deletedmom67 ahh ahh sormayıınn görüp sarılmadan bukadar büyük bi aşk yaşıyorsak görünce nolcak acaba 😍😍😍💜💜 şafak 88🙏🙏
GecesMom Bende çok değişik bir sevgi hissediyorum oğluma karşı ama hamile kalmadan önce de hep söylüyordum eşime olan sevgimi geçemez diye. Herkes değişecek çocugun olunca diyordu. Hatta bi arkadaşım şöyle demişti hiç unutmuyorum. Bazen eşimi sevmediğimi düşündürüyor bana öyle fazla bi sevgi evlat sevgisi ki eşine çok aşık olmasına rağmen. Hala öyle düşünüyorum bakalım doğunca ne olacak :)
Deletedmom67 GecesMom 😊 kucağına alınca koklayınca o güzel gözlerden sonra başka göz sevemicez sanırm cnm 😊
deletedmom40 GecesMom önce can sonra canan demişler bi gece kanamam oldu öyle bi kanama ki paçalarımdan aktı o korkuyu anlatamam sana onu alcaksan beni de al allahım dedim ne eşimi ne anamı ne babamı kimseyi görmedi gözüm o gün gerçek aşkı anladım
Serenica Deletedmom67 kesinlikle ben ayni yatakta bile uyumuyorm ayagi carpar kolu denk gelir karnima diye babamizda sorun ckarmio 😁😀
Sema99 Deletedmom67 kıZda çok güzel bir duygu ama kızlar babalarına daha çok aşık oluyorlar erkek ise anneye
Tamam başlık niye sadece erkek anneleri? tüm hamileler için aynı heyecan aynı aşk geçerli değil mi sanıyorsunuz acaba?
zytn Tamam işte herkesin ufku aldığı kadar....cehalet türkiyesi.aşk evladın hertürlüsüne duyulur ne kızı erkeği ...enteresan dolu
Tamam Deletedmom67 başlık niye sadece erkek anneleri? tüm hamileler için aynı heyecan aynı aşk geçerli değil mi sanıyorsunuz acaba?
Cekuli Tamam sakin olun kız anneleride açıyor böyle başlıklar kimsenin cinsiyetçi olduğunu sanmıyorum şu ana kadar ki yorumlarda😁 bende çok kız istedim ama bir haftadır dehset bi şekilde aşk yaşıyorum kendisiyle😍
Serenica Tamam basligi acan erkek annesi oldugu icin olabilir mi acaba ? Ne bu tepkiniz ayrica hanfendi post acarken kendi dusuncesiyle acabilir heralde deglmi?
Deletedmom67 Tamam kesinlkle cinsiyet ayrımı icin değil sadece benim cocugum erkek.kız olsa kız anneleri yazardım 😊
Deletedmom67 Serenica evet cnm kesinlkle cocugmun cinsiyetinden dolayı 😊 kız olsa kız anneleri derdim