Elffnur İki gündür tiksinmelerim başladı bişeyi cok isteyerek yiyorum yedikten sonra bidaha yemek istemyrm bulantım şükür şuan yok ama tiksinmeler başladı varmı aynı durumda olan arkadaşlar?
Minikpandam1 Elffnur hiç evde yapılan yemekleri yiyemiyorum bende tiksiniyorum dışardan istiyorum onuda yedikten sonra istifra ediyorum
oykm-2019 Elffnur bende 5+4 oldum bugün başka belirtileriniz var mi bende bi kac gündür belirtiler gitti korkuyorum normal mi acaba bazen oluyor bazen olmuyor
alininannesiii Elffnur aynı haftalardayız 5+3 bende de tiksinme kusasım var kusamıyorum sanki midem ağzıma geliyor geri gidiyor yediklerimi yedikten sonra tiksinme eşimden bile tiksiniyorum bugünler de o derece 😂🤷🏼♀️
Elffnur Minikpandam1 bende şuan bulantı çok olmadı canım ama tiksinme var gecen gün canım makarna çekti yedm şuan aklma gelince bile bi tuhaf oluyorum🤢
Minikpandam1 Elffnur benimde 6 hafta bulantım başlamıştı canım ev yemekleri yiyemiyorum az önce hamburger istedim yedim ve direk istifar ettim midem doluyken rahatsız oluyorum hep açım
Elffnur oykm-2019 canım bende öyleym bi güm oluyo bi gün olmuyo şuan iyiyim mesela bnde korkuyorum bir kaybım var çünkü ama normalmş bu durum
Elffnur Minikpandam1 bende canım çekiyo yiyorum yedkten sonra bidaha o şeyi yemek istemiyorum bulantım öyle yok şuan erken zaten olması için inşallah cok olmz🌸
Minikpandam1 Elffnur inşallah olmaz ama cidden çok zorluyor beni sudan bile midem bulanıyor su bile günde bir bardak içiyorum bir haftada 2 kilo verdim
Elffnur alininannesiii miğde bulantısı değilde böyle miğdem bi tuhaf benm bide tiksiniyorum yedklermden ay eşimden suan tiksnme olmadı ama bu gidişle oda olucak sanırım😂