sedardahuseyin Doktorun sana verdiği ultrason çıktısında sat ile bebeğin haftası ve gelişim haftası yanyana yazıyor olması gerekiyor oradan kontrol edebilirsin eğer başı büyükse haftasına göre önde olabilir doktor bu yüzden sezeryana yönlendirmiş olabilir. Benim bebeğimin de haftasına göre gelişimi önde bu yüzden başıbüyük doktor en son muayene de son haftaya kadar bekleyeceğiz dedi karar vermek için başı büyük olduğu zaman kanala giremiyor ya da girse bile doğum kanalından çıkarken sıkışabiliyor bu da istemediğimiz bi durum çünkü biraz tehlikesi var dedi. Henüz
çatı muayenesi yapmadık bizde ama karar vermek içim yine de son haftaya kadar bekleyeceğiz dedi. Bana verdiği ultrason çıktısında kontrol ettiğimde bebeğin son adet tarihine göre kaçıncı haftada olduğu ve ultrason da gelişime göre kaçıncı haftada olduğunu ben kendim de kontrol ettiğim için doktora güveniyorum. Birde bu haftalarda bebek gelişimi kiloları internette çoğu kaynakta yazıyor karşılaştırınca görülüyor doktorun söylediğinin doğru olduğu sende kontrol edebilirsin.