Anne4237 haftadayim karnım çok hafif belli olmaya başladı. Çatlak kremi vakti geldi. Ne öneriyorsunuz arkadaşlar? Geç kalmamışımdir umarım. Annemin karnı fay hattı gibi. Anlayacağınız genetikte var.
Girlsmomm Anne4237 ben lierac kullanıyorum kullananlar memnun ben 25 haftalığım çatlaklar son zamanlarda belli olduğu için bişey diyemeyeceğim şuan iyi ben göbekle birlikte nerdeyse her yerime sürüyorum özellikle göğüs onlarda çatlıyor basenler kalça vs 😊
Bgmaybke Anne4237 ben 38. Haftadayım sabah lierac ve akşam bebe yağı kullanıyorum. Gayet memnunum şimdiye kadar olmadı umarım doğuma kadar böyle gider annemde çatlak vardı benim de ben hala korku içindeyim o yüzden
happypregnant29 Anne4237 ben mustela, hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı arada da bebek yağı kullanıyorum 23 haftalığım o kadar kuruyorki pul pul dökülüyor
Mayisbali Girlsmomm bende 27. Haftadayım lierac kullanıyorum iki hafta içinde göğsüm paramparça olmuş sok oldum su an bende çare arıyorum sanırım bir çaresi yok🤦♀️
Girlsmomm Anne4237 bende araştırdım en iyi yorum bu jeldeydi arkadaşlarım da hep bunu kullandı rica ederim
Girlsmomm Mayisbali göğüslerine sürmedin mi hiç göğüs büyüdüğü için o da yırtılıyor malesef üzüldüm bundan sonra sürün ben bütün vücuduma sürüyorum nerdeyse tabi hergün değil göbeğime hergün vücüduma duş alınca her yerimiz şişiyor çünkü 🙋♀️
Mayisbali Girlsmomm göğüslerime sürüyorum ben hatta hemen hemen her gün ama bende gerçekten fayda etmedi şu an çok fena ☹️
Girlsmomm Mayisbali çok fazla mı büyüdü birden vücudunuz da meyilli galiba bazen ne yapsan da çatlıyor umarım daha çok ilerlemez
haziranin25i Anne4237 12.haftada incia ile başladım sonrasında dermaderm ve bio oil kullanmaya devam ettim. Doğum yaptım 27 günlük kızım var 1 gram çatlamadım. Birde bol su içtim. Bu 3 kremi de öneririm.