Elifkylc tipikbiryayburcu yumurtalama ve hormon sıkıntın varsaa testere dişli aslan pençesi ni öneririm kuzum ben faydasını çok gördüm
izmirsibel tipikbiryayburcu rabbim gönlünüze göre versin ve strese girmeyin bu süreçte hamile kaldım düşüncesini atın bir köşeye çünkü düşündükçe olmuyor 😞
tipikbiryayburcu MorTutkunu canım son 4 teste yumurtlama ve çatlama olmuş sanırım ama senin kontrol çizgindeki koyulukta silik biraz tam anlayamadım. Tecrübelilere de soralım bakalım :) @umudumvar2 @edaysl @Tugcek33 @Denizzz5900 testee bakabilir misiniizz lütfen :)
Denizzz5900 tipikbiryayburcu en alttan 3. Yumurtlama sonraki çatlama değerlendirmiştir inşallah arkadaş
MorTutkunu Denizzz5900 yumurtlama dan sonra 2 gün daha yaptım testi sonra yapmadim. 16 şubattan 25 subata kadar yaptım.
Denizzz5900 MorTutkunu geçmiş baya keşke daha önce atsaydın buraya neyse artık yumurtlamayı değerlendirmişsin zaten sperm 72 saat yaşıyo inşallah güzel haberler alırsın
MorTutkunu tipikbiryayburcu tam anlamıyorum ki testlerden . Yumurtlama günü olani da koyu renk çıktığı için değerlendirdim.
MorTutkunu Denizzz5900 inşallah 🙈 Kaç gün devam etmek gerekiyor bu testlere adetten sonra hemen başladım yumurtlama bitince bıraktım doğru zamanda mı bıraktım onuda bilemiyorm