_ilknurr_ tipikbiryayburcu ; kesinlikle ama kesinliklee kafanıza illa bu ay olcak filan diye şartlamayın ve ilişkiden sonra ayaklarınızı yukarı kaldırıp 15-20 dakıka bekleyın sonra kalkıp uzanın dus alıp tuvaletınızı yapmayın yapsanız bıle 30/40 dakıka gecsın bıde kesınlıkle folık asıt kullanınn onun cook etkısı var ben yaklasık 1 ay once folık asıt kullanmaya basladım en az 1-2 yada 3 ay onceden kullanmaya baslayın
tipikbiryayburcu _ilknurr_ Ben 3 aydır folik asit kullanıyorum. Adetim 1 martta bitti denemeye başladık şu an stres yok, şartlamadık da kendimizi. İnşallah olur hayırlısıyla 🙏🏻
_ilknurr_ tipikbiryayburcu inşallah hayırlısıyla olur ❤️İlişki sonrası ayaklarınızı kaldırmayı unutmayın 🐣 rabbim isteyen herkese nasip etsin yakın zamanda 🤲🏼
esras tipikbiryayburcu ben istiyorum ama 22 ocaktan beri adet olmadim korunmadik ta bu ay ama bi kac gun once hamilelik testi yaptim negatif cikti ama alt karnimda agri batma var diyom acaba yeni mi yumurtluyom..
tipikbiryayburcu esras yeni yumurtlama da olabilir. Normalde adet döngünüz nasıldı? Bazen mevsimselde gecikebiliyor adet benim bir ara 15 gün gecikmişti 🙁
Yildizlardan Şubat 22 de çatlama görmüştüm. Hesabıma göre adetime 1 gün kaldı. Normal kaset test yaptım az önce negatif. Cok zor bir regl beni bekliyo gibi 4 gün önceden basladi bel agrisi sancisi.
Yildizlardan tipikbiryayburcu ovulasyon testi ile takip ettigim icin zaten gördüm yumurtlamayı. O yüzden hamilelik yoksa gecikecegini zannetmiyorum. Saglik olsun.
Kartanesim umudumvar2 merhaba canım başka bir grupta derindemir isimli arkadaş bi ilaç kullanıpta hamile kalmış isterseniz bi bakın canım Allah tez zamanda nasip etsin inşallah
esra572 Kızlar bende aranıza katıldım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Adetim 1,gün geçti kaset 5₺lk testte silik çizgi çıktı anında kan verdim 5.47cikti