Teacher34 Gebelikte bebeğin kaka yiyip yemediği nasıl anlasılır doğmadan once anne ne hıssederde doktora gıder
seymen Teacher34 Onu doktor da göremiyor ki biz görelim. Benim doktorum 40+4 ten sonrası bizim için iyi değil dedi. Kakasını yeme ihtimali çok yüksek o zamanlarda dedi. Yediğinde de bilemiyoruz o yüzden en fazla o güne kadar beklerim dedi.
Teacher34 seymen hep aklıma takılıyor mesela su an 38+1 ım hareket azalınca az hıssedınce aklıma gelıyor
meltemerdem seymen Bir tanıdığım 38.haftasında apar topar sezaryene alınmış, meğer bebek kakasını yemiş. Onlar nasıl anladı acaba bende merak ediyorum aslında yaa. Kızın ağrıları olmuş işte gitmiş hastaneye, sonra da sezaryen. Bi doktoruma danışayım bunu
burcufrkn_ Canim benim yegenimde oldu bu ama onlarin fark etmesi kolay oldu ablami normal doguma hazirlarken bebegin kalp atisi yavasladi apar topar sezaryene aldilar meger kakasini yemis direk migdesini yikadilar ztn yani galiba hareket azalmasina fln dikkat et icin rahat etmese kontrollerine daha sık git
CerenSelvi Devlet mutlaka 41. Haftayı bekliyor doğumu suni ile başlatmak için. Acaba bu durum nasıl oluyor?