Bsmlh Arkadaşlar benım 2 çocuğum oda yapmayacağım cünkü var dolap şifonyer yeni almıstım ki hamıle kaldım beyaz renk fakat ben belli bir zaman yatak odamda yatıracagım odaya beyaz mobılya beşik düşünüyorum yada sadece sepet besık alsam odaya ceksem kullanışlı olurmu besıgı almam lazım artık bana fikir ve goruslerınız ile yardımcı olurmusunuz?
midekoruyucu Bsmlh ben de ne alacağımı bilmiyorum ama bu konuda bi post açmıştım bi çok anne park yatakları önerdi, ilerisi için rahat oluyormuş katlayıp bazanın altına koyuyormuş çoğu anne, sanırım ben de öyle yapacağım.
Gulsurmeli Bsmlh Ben odasına mobilya büyüyen beşik aldım yatak odasına anne yanı alacağım kullanım açısından park yatakların daha kullanışlı olduğunu söylüyorlar ama ben tercihimi mobilyadan yana yaptım
Haticearen Bsmlh canım ben sepet beşik aldım açıkçası gayet hafif rahat geliyor bana anne yani düşünmedim çünkü yatağımın yanında yer olmadıği için ama boyalı alma derim doğal ahşap aldım.ben
heyecanli1anne Bsmlh Benimki park beşik ama şimdi su anne yanına çekilen yani acılan park besiklerden çıkartmışlar eminim o çok daha kullanışlıdır. Emzirmek için gece yat kalk yapmış olmazsiniz
Bsmlh midekoruyucu park yatak bende düşündüm ama görüntüsü hoşuma gitmiyor canım 🙈 inan oyle kararsız kaldımki sepet beşik çok hoşuma gidiyor acaba diyorum kaldım kararsız kullananlar yazar diye
Mumyy Bsmlh sepet beşikler çok güzel ama hemencecik büyüyorlar ve sığmıyor bebek içine sonra atsanız atılmıyor kalsa sürekli kalabalık oluyor tabi tercih sizin
Ruj000 Bsmlh park yatak her anlamda uzun vadede kullanisli ama bende goruntusunu sevmiyorum ve yatak odamda onu koyack kdar yerm yok benmde ilk bebegm olacak ben oda yaparm cnku hic dolabm falan yok odasina ahşap buyuk bikac yasabkadar kullanacagi bir yatak dusunuyorm anne yani olarak da yatak odama bebefix in 2si bir arada besigi var istersen park yatak olabliyor o kadar buyuk degl ama dernlesiyor 6aya kadar derinlesmeden uyur 6 aydan sonra yatagi dernlestiririm o seklde kullanirm diye düşündüm hafif ve tasinablr görüntüsü bence şık benm kafamdaki plan bu size de fikir olsun o modele bir bakın (yataga yapisan bir model degl ama kenarlari fileli uzandgnz yerdn bebegi gorebiliyormuşsunuz)
Bsmlh Gulsurmeli bende odasına beyaz büyüyen yatak alayım diyorum ama yanıma ne almalıyım kararsız kaldım anne yanı park degılmı isimleride çok bilmiyorum kusura bakmayın🙈🥰
Mumyy Bsmlh inanın size diyorum da benim de kafam karışık ben oğluma anne yani almıştım ve park yatak almıştım küçük eve taşınınca anne yanini verdim gitti. Oğlum hala park yatakta yatıyor şimdi ikinci geliyor yolda ona ne alacağımı bilmiyorum 🤷
Mumyy Bsmlh anne yani park aynı olmuyor büyüyen yatak alacaksanız anne yani almanız daha mantıklı. Büyüyen yatakların eni nasıl oluyor dar oluyor diye duydum
Gulsurmeli Bsmlh ben böyle bir anne yanı alacağım, internette park yatakların anne yanı olduğuda görülüyor pek emin değilim açıkcası birde bana çok sade geliyor park yatak belki ilk çocuğum olduğundan aşırı özen gösteriyorum bilmiyorum ama ısınamadım bir türlü park yataklara
Bsmlh Mumyy büyüyen dar olanda var canım ama arkadaşımda gördüm çok güzeldi onu odaya koyayım diyroum
Bsmlh Gulsurmeli bende park yataklar bana da basıt geliyor işte canım anne yanında yandan açılması güzel ama yatağım yüksek oda sade gibi geliyor kafam Arap saçı oldu hadi odası sorun degıl mobilya olacak ama evim çok sıcak asırı çocuk benle yatak odamda nerden baksanız ekıme kadar yatmalı nisan sonu doğum ama etken doğum riskimde var ama sizin attığınız güzelmiş ben netten baktım siz diyince bu çok güzelmiş ama🥰
Bsmlh Gulsurmeli anne yanında kac kadar uygunmuş biliyormusunuz mesela bunla idare etsem güzelmiş bı çok mobilya sonra alsam
Mumyy Bsmlh siz de benim gibiymissiniz😊 ben bir tane daha mı park aksam diyorym ikisi de parkta yatsa 2 sene sonra da ranza düşünüyorum
Gulsurmeli Bsmlh Sanırım bu kararsızlık geçmiyor ben 2. Çocukta kararsızlığımı atarım diyordum ama atılmıyormuş demek ki 😂Zamanında sağlıkla kucağınıza alın inşAllah 💕park yatak büyüklüğünden dolayıda baya yer kaplıyor birazda ondan sevmedim 😌 şöyle de gösteriyor park yatakları ama bilemedim 🤷🏻♀️
Bsmlh Gulsurmeli ben öbür attıgınız anne yanını cpk begendjm ahsap olan baya yatarsa odasınada cekerım sıgmadıgında bakarım aslında🥰