Hilal1234 Biz daha isim bulamadik daha dogrusu isim hakinda anlasamiyoruz esimle 😔 kiz isimleri onerirmisiniz ?
Bnarinn Hilal1234 şuan kızım oldaydı eger soyadım olan narini tercih ederdim yanına bir isim eklermiydim bilmiyorum ama , hep derdim esila diye. Hüma Ve olmassa olmazım arsima 💙
Thesra Hilal1234 Rica ederim gerçi nasıl bir isim istediğini bilmiyorum ama genel yazdım zeyneplere buselere girmedim bilindik diye 🙄🙄
Fgn0889 Hilal1234 elifnaz elifnur elifsu elizan bende bu isimlerde kararsız kaldım kesin olarak elifnaz düşünüyorum....
Hilal1234 Bnarinn esila guzel isim kula hos geliyor. Hüma ismini bu sene cok duydum guzel isim tskurler 😊
Hilal1234 Thesra aklimda bi kac isim var aslinda asel elya nisa gibi ama esim hic birini begenmiyor 😒
Thesra Hilal1234 Asel bu sene damga gibi oldu herkes koydu canım nisa zaten bilindik bir isim ama diğerini yeni duydum güzelmiş bence ☺️Peki eşin örnek veriyormj hiç şunu koyalım gibilerinden
Thesra Hilal1234 Ozaman araştır sen bul de başka türlüsü senin bulduğun ismi kabul etmek zorunda kalır yoksa☺️☺️
Sunaberkan Ben kızım olsaydı kesinlikle DURU koyucaktım. Ama allah erkek bebek nasip etti olsun hayırlısı olsun inşallah. Erkek ismi olarak ta ATA koyucaz. 😍😍😍