Busbusra9 Kayseri’de ki güzel anneler 🙋♀️ Şehir hastanesinde perinatoloji randevusu bulamadım mecbur özele gidecem daha önce giden doktor hastane önerisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🥰
Mk3804 Busbusra9 kuzum ben şehir hastanesinde cektirdim ama orda yapmadan once özelinde fiyatınıda araştırmıştım medicak place135 tl idi en uygun orasıydı
Nisanurunannesi3850 Ben kızılay hastanesinde yaptirdim radyoloji uzmaniydi ama memnun kaldm aciklayici ve ilgiliydi yarim saat ilgilendi 250 tl ye yaptirdm eger durumunuz varsa isin uzmani mustafa başbuğ ve tuncay ozgun öneriyolar 550 tl civariymis ucretleride
Busbusra9 Nisanurunannesi3850 malesef o kadar durumumuz yok şu anda kontrollere bile şehir hastanesine gidiyorum aslında bunuda oraya yaptıracaktım ama dolu dediler 🤦🏼♀️ Kızılay önerisi için teşekkürler araştırıcam 😊😊
Htc38 Bende 18 Martta gideceğim Tuncay beye tek çocuk için 550 TL dediler benim ikizlerime 850 TL dediler doktorum Tuncay beyi önerdi çok iyi bir doktor deniliyor 🥰
Figengnc Prof.dr. Mustafa Başbuğ. Hem fakultede calısıyor, hem de carsıda ayrıca muayenehanesi var. Ben kendim acibademe gidiyorum, doktorum Mustafa beye yonlendırmısti 20.haftada