Elifaliiii Merhaba kızlar. 6 haftalık hamileyim son 4 5 gündür aşırı mide bulantım var ara sıra kusuyorum herşeyden tiksiniyorum yemek yiyemiyorum su içemiyorum kilo verdim 🥺 benim durumumda olanlar ne yaptı acaba
1bebeklianne Elifaliiii ben de ayniyim mahvoldum gece.gunduz kusuyorum ustelik emzirdigim bebegimde var
izmirsibel Elifaliiii 3 ay boyunca yatakta kaldım ve ölüp ölüp dirildim 😂 maalesef bana birşey yaramadı keşke tavsiye verebileceğim birşey olsaydı
Meless Elifaliiii ay bende 8+3üm dün ölecek gibiydim. Bugün watsonsdan bulantı bilekliklerini aldım işe yarıyor gibi bir bakın sizde isterseniz
Tevhide18 Elifaliiii ben 4bucuk ay cektim ilac olmadan asla duramiyordum zofer diye bi ilac beni ayaga kaldiriyordu mide bulantim oldugunda yarim iciyordum..kilo vermektende korkma gecince oyle bi aliyorsun ki 32.haftadayim 10 kilo aldim 😂
Kayraninannnesi Doktorundan ilaç isteyebilirsin prilam dr yazıyorlar herkeste işe yaramıyor ama işe yarayan kişide çok var Şahsen ben faydasını göremedim 3 ay bittikten sonra geçti mide bulantısı ama burada görüyorum ilacın çok iyi geldiği insanlar var
Dmlsnr Benimde aynı şekildeydi. 10. Haftadan sonra bitti diyebilirim. Doktorunuza danışıp ilaç kullanabilir siniz
bebegim04 16+5 deyim hala bulantı çekiyorum ama prilam birebir 2 gündür ilacım bitmişti hayatta değildim sanki dün gece yazdırdık aldık şükür 🙂 kilo vermenden de korkma bende hiç alamadım daha ama doktorum merak etme bebek senden besleniyor dedi