Sare_amine Amine isminin yanina isim önerisi yapar misiniz güzel anneler… nare aklima geldi uyum olarak ama kararsizim… sizin akliniza neler gelir amine isminin yanina
co2041 Sare_amine Amine ya da nare tek başına daha iyi diye düşünüyorum hem ikisi yan yana uyumlu olmamış hem de böyle uzun isimler koyup çocuğu zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum naçizane 🤗
Sare_amine co2041 ilk kizimin tek adi var 🥰 SARE 🥰 ikincisi de iki isim olsun diye heves ettim ama tek isim olsun daha iyi olacak… eşim Amine olsun istiyor onun yanina da bişey yakiştiramiyorum 😀 tek Amine olsun hayirlisiyla 😀😀😀
feyzaa34 Sare_amine bendede bitane sare var bizde 2. Ya bade yada nare düşünüyoruz 😬😬 cinsiyet kız gibi dedi doktor tam net konuşmadı ama bakalım
Oclock Amine bana söylemesi zor bir isim gibi geldi eminenin farklı versiyonu gibi ilki sare ise ikinci nare ya da söylendiği gibi bade olabilir sevmedim amineyi
tanya25 Sare_amine Amine Vera 🙏 Vera’nın anlamı: Haramdan kaçınmak için sakıncalı durumlardan uzak durmak. -Takva, ittika.
Sare_amine Ebced hesabina gore isim konuluyormuş ben bilmiyordun… forumda gördüm.. Amineye baktim düşük çikti degeri… acaba hesaplayip mi koymamiz lazim kafam karisti 😒