AkbyEzg 15+3 elevit kullanan var mı yada başka bir vitamin ve ben Doğumdan sonra da kullanıcak mışım??
Hatice3 AkbyEzg decavit kullanıyorum bende 4. Aydan beri Doğumdan sonra bile kullanmak gerekiyormuş evet sağlık ocağındaki hemşire demişti banada
Kuzusunannesi AkbyEzg elevit te domuz jelatini var kesinlikle kullanma bana da vermişti doktor başka bi doktor onu kesinlikle kullanma dedi decavit verdi onu kullanıyorum
Kuzusunannesi AkbyEzg bide decaviti sağlık ocağından ücretsiz alıyorsun haberin olsun gidip ebeye söylüyorsun decavit alıcam diye her ay gidip ücretsiz alıyorsun
Esrasaglik AkbyEzg 3.aydan beri kullanıyorum eleviti Doğum sonrası hakkında bir şey demedi ama doğuma kadar kullanacağımı söyledi bana Dr
Furkan35 Ben hiçbir vitamin kullanmıyorum doktorum yendiğine içtiğine dikkat ediyorsan gerek Yok sadece kilo aldırır dedi. Düzenli olarak kan tahlili yaptırıyorum eksik olması halinde vitamin değerlerim o zaman kullandırtır
Arya92 Bana doktorum multivitamin vermedi . kullanmıyorum.yediklerine içtiklerine dikkat et dedi.buarada arkadaşın yazdığı gibi kullanmak istersen sağlık ocağı decavit veriyor ücretsiz Ben sadece gyneferon demir ilacı ve d vitamini kullanıyorum calcimax d3
Esa Bi ara elevit kullanmıştım bende dahada halsizlik yapmıştı bırakınca kendime gelmiştim 4 gün kullanmıştım sonra 1.5 ay vinalac kullandım ama vinalac ücretli zaten hamileligimde de doğum sonrasında da farklı farklı doktorlar kullanımı benim istegime bıraktılar gerek görmediler. Doğumdan sonra 20 gün kan ilacı kullandım o kadar
Rumeysazehra Decavit kullandık çok az . Değerler takip ediliyor zaten . Degerlerım normal oldugundan sadece b12 iğnesi kullanıyorum . Yediklerimiz içtiklerimize bağlı biraz da bence .