Duygu3437 Denizcyc takım 150 tl yastık 130 tl verdim yastık modelleri felan var ben bunu tercih etmiştim
Mervee26 melmural Serminin nakış dünyası sayfasından yaptırdım nakışları hatalı göndermişler. Ben memnun kalmadım
mercimeginanne melmural aynn cnm hatta paketleyip çantamıza bile koydum 🙈 yumuşak kumaşı ucuz paçavra gibi bi kumaşı yok
hifa_16 Ben ınstagramda @anne_kalbi_elimde sayfasından yaptırdım henüz gelmedi ama kaliteli olduğuna inanıyorum nakışlı istemedim ☺ eğer nakışlı isterseniz kuzenim @betusun_hediyelikleri sayfasından yaptırdı ve memnun kaldı. 🌸
Duygu3437 Busra0710 evet biraz pahalı ama 1 kere yapıyorsun ve ömür boyu saklamak istiyorum buyüzden basit birşey olsun istemedim
melmural @mercimeginanne canım senin yaptırdığın sayfadan sipariş vereceğim kumaşı falan güzel geldi mi yıkadın mı Solma falan oldu mu ilk kez sayfayı senden duydum 🙈
mercimeginanne melmural bende çok sayfaya yazdım cnm öylelikle karar verdim. Baya araştırdım yani 🌸Solmadı çekme de yapmadı yumuşacık geldi. Yıkadıktan sonra da yumuşaktı :)