Wonderwoman Cigdemmom 2 doz 3 yıl 5 doz ömür boyu koruyor . Ben başlamışken yaptircam hepsini birdaha uğraşma derdi yok 😉
Girlsmomm Cigdemmom 5 doz isteğe bağlı yaptırırsan ömür boyu Bi daha yapmana gerek kalmıyor yapmak zorunda değilsin
Sibelezgi Cigdemmom 2 doz yeterli amam5.doz.omur boyu vurulmak istemezsen yapiyorlar ben istemedim 2 dozda birakti ebe.zaten 5 doz istersende birden vurulmuyor korkma aralikli olarak vuruluyor mecbur degilsin
Hatice11 Cigdemmom bende 5 doz oldum 2. Gebeligim bu bidaha olmayacağım ömür boyu koruyuculugu var.Benim hemsirem tüm dozları yapalım mı kurtulursun demisti bende kabul ettim bitti 😊
Pasiflora Cigdemmom tam bağışıklık için 5 tozu tamamlamanız gerekir ben 4 doztan sonra 2.hamileliğimi öğrendim 20 li haftalarda son dozu vuruldum tamamen bitmiş oldu artık vurulmama gerek yok
Mervekrrsln Cigdemmom fazla değil koruyuculuğu o şekilde , bu iki doz seni doğuma kadar koruyor. Doğumdan sonra bı sene içinde 3. Doz yaptiyorsun 2-3 sene koruyucu oluyor. 4. Doz 5. Yıllık koruyor , 5. Doz ömür boyu korur