Hulyaa12-- Kızlar siz ne zaman aldînız ,bn almayı düşünüyorum ama erkenmi acaba diye tereddüt ediyorum
Hamileyim-mutluyum Hulyaa12-- Bence erken değil canım alabilirsin ben 30.haftamdayım çok şükür geçen hafta aldık sadece beşik mi alacaksın ben park yatak aldım
ulviyedemirbas2 Hulyaa12-- gec deyıl canım biz 31ci haftadayız her şeyi alıp bitirdik artık ama daha kurmadık 34cu haftada falan kurarız inşallah 🤲🥰👶
dorugunannesi34 Hulyaa12-- ben şuan 6 aylık oldm bebegimin odasininn siparişini verdim kapora bıraktım iki ay sonra inşallah gelicek o zaman nakit vermiş olucam herşey gün geçtikçe daha zamlaniyor ve baya bı çok ihtiyaçlarını aldım indirim gördükçe bence sizde başlayın
Hulyaa12-- Hamileyim-mutluyum evet sadece beşik alacağım ilkoğlumdan kalan anne yani beşigimz var yeterli kaynanaml beraberdik ilkinde alamamistkm evde olmadım için insllah kısmet olursa bund alacagm
ulviyedemirbas2 Hulyaa12-- başla ne yoksa almaya bitir sonra yürümeden zorlanıcaksın evde bıle bi iş yaparken belim cok agrıyor
Nisanurunannesi3850 Bende 5 aylikken hediye gelmisti suan 7.5 aylk oldum kurulu duruyor bence erken olmasi daha iyi ilerde nolcagi belli olmuyor😊🌸
Hulyaa12-- Nisanurunannesi3850 masallh 😊bende aksini düşünüyorum mesela yolda herşey var ne kadar olsa her annenin endişesi birşey olacakmı korkusu ve olmayacağının garantisi yok son 2 ayda alınmasını daha mantikli buluyorum aslında bn bazı esyalrda
Hulyaa12-- ulviyedemirbas2 haklsn valla bn suanbile çok zorlanıyorum rabbim yardmcmz olsun ,cocuklrmizi sağsağlim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Nisanurunannesi3850 Hulyaa12-- oyle tabiki bize kalsa bizde erken almazdk hediye gelince erken oldu. Yoksa esyalarini 28 haftamda basladm 31 haftamda bitirdim. Suan 33 haftalgm cantam bile hazir degl😊kimi yerde besigin gelmesi 2 ayı falan buluyomus ondan dedm.
Hulyaa12-- Nisanurunannesi3850 evet haklsn degise biliyor yaptrmasi v.s olarak ama çantaya bak geç kalmışım 😅hepsi erken olup o kalmasın sen yinede hazrla kalsn