Yaseminatik57 Hanımlar ikiz gebeliğim var gece yatakta sürekli dönüyorum komşuma söyleyim oda sakın öyle dönme dedi boğazlarına kordon dolanır dedi sizce doğrumu doktorunuz böyle bişey söyledimi sizs çarşamba randevum var ama korkuyorum acaba bişey olurmu diye kendimi suçlu hissediyorum şuan😞
Sehertass Yaseminatik57 canım bende 24 haftalık hamileyim ama yatakta mecburen dönülüyo tek taraf üzerine kalamıyorum uzun süre bende dönüyorum mecburen sağa sola
Seda-34 Yaseminatik57 valla ben dönüyorum canım sizin ikiz olduğu için durum farklıysa bilemiyorm ama bana saçma geldi. Çünkü bu çok ciddi bir şey yani kordonun boyuna dolanması. Gerçekten böyle bi risk olsa doktorlar üstüne basa basa söylerler. İlk aylarda düşük riski olmayan gebelere bile ağır kaldırma eğilme vs diyorlar tedbiren. Yani böyle yüksek riskli bişeyi mutlaka söylerdi doktor diye düşünüyorum
Selin48 Yaseminatik57 canım kordon dolanması senin haraketlerinden kaynaklı olmaz bebeğin haraketlerine bağlıdır yani alakası yok
Yaseminatik57 Sehertass Evet istemsizce dönüyorum annemlerde aynı şeyi söyleyince korktum açıkcası gece kalkıp oturucakmışım daha sonra dönücekmişim tek yumurta ikizi alanları dar dediler öyle dönme dolanır dediler korktum birazbdoktoruma danışıcam gece uyuyamıyorum nekadar dikkat edersem ediyim aklıma geliyo korkuyorum😞
NefesDeniz Yaseminatik57 Bende ikiz bebeklerimize hamileyim 31.haftadayım ve rahatlıkla dönebilmek için sağıma soluma hamile yastığı aldım 20.haftamdan beri kullanıyorum :) Yani komşunuz bence oldukça fazla abartmış mümkün mü dönmeden uyumanız böyle birşey olamaz. Bence hiç takılmayın kordon dolanması illa döndüğünüz için olmaz.
Yaseminatik57 NefesDeniz. Ay biraz içim rahatladı şuan siz böyle diyince ama bence ben yine bi doktoruma söyliyim çünkü içimde kalır teşekkür ediyorum sağlıkla alırız kucağımıza inşallah💕
Vuslat23 Öyle olsa ilk bana olur:)) sabaha kadar defalarca dön dur , ayakkar huzursuz kaşıntı ayrı kramp ve kasmalar ayrı mecburen oluyo yavas dönuyom altıma yumusak yorganı her dönüşte gerisi Rabbıme emanet napım
Yaseminatik57 Vuslat23 rabbim büyüktür ya internetdede çıkmı sadece solunuza yatın deniliyo bide ilk ya 2 sene bekledim rabbim iki sene sonra nasip etti tek yumurta ikizide olunca insan korkuyo ya annelik çok güzel bi duyguymuş ama birazda şu ya bişey olduysa hallerim olmasa çok iyi olur rabbim sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip eder inşallah bütün annelere💕💕💕
Seda-34 Yaseminatik57 yani Rabbimin verdiği canın bu kadar pamuk ipliğine bağlı olduğunu düşünmüyorum sonuçta bu uyku hali uykudayken istemsiz dönüp bir sürü pozisyona giriyoruz. Beynimiz zaten bebeği korumaya programlı olduğu için biz ona zarar verecek bişey yapacak olsak bile vücut müsade etmiyor ağrı yapıyor. Ben yatarken bacaklarımı ve kafamı arkaya doğru atarak karnımı germeyi çok severdim uyanırken🙈şuan yapamıyorm istemsiz yapmaya çalştğm zaman kasıklarıma sancı saplanıyor dizlerim otomatik öne çekiliyor hemen. Zaten insan gebeyken eskisi gibi hızlı dönemiyor hareketler ağırlaşıyor.
ratatosk Yaseminatik57 sola yatmak ve yatış pozisyonu ile ilgili Kağan kocatepe nin videosu var bi bakın isterseniz
sahinbeyza Yaseminatik57 canım ani dönüşler yapma annem kardeşimde öyle yaptığı için son anda kordon gerçekten dolandı. Ben hamileyken annrm hep önce düz dön sonra diğet tarafa dön derdi aniden yapma derdi
paradiseeeeee Yaseminatik57 valla hepimiz dönüyoruz bende gece sağa sola dönmekten canım çıktı ama napim tek tarafa yatınca sol taraf çürüyor resmen sağa dönüyorsun zaten agrıyla uyanıyoruz sanmam öyle ılıcanı kötü birler mecbur dönüyoruz dönmek zorundayız
Yaseminatik57 paradiseeeeee. Evet bnde sol yanımın ağrıdığını hissedince uyanıp sağ tarafıma yatıyorum sabaha kadar 10 kere uyanıyorum bel ağrılarımda eşlik ediyo tabi bu duruma geçer tez zamanda inşallah💕💕
Mervee26 Yaseminatik57 hiç dönmüyorsam gece 6-7 defa dönüyorum. Çok şükür kordon yokmuş boynunda. Söylenen iyi şeyleri hafızaya atın, kötüleri duymayın. Zaten fazlaca evham yaptığımız bir dönem. Sağlıkla gelsin inşallah hepsi 😊
Yaseminatik57 Mervee26. İnşallah dua edip öyle yatıyorum rabbim korusun evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah💕💕
sosi5 Yaseminatik57 bende kizlarima hamileyim yani oglumda oyle bi korkum yoktu simdi yataktan kalkarken bile sanki rahmim bj yere takiliyormus gibi kramp oluyor korkuyorum bende ama yatakta yavaşça dönebilirsiniz
Yaseminatik57 sosi5. Bnmde kasıklarım çok kasılıyo gibi vucüdumun heryeri çok gergin şişmeye başladım galiba😞
RANA60 Yaseminatik57 bende cok dönyodum belimde fitik var agrilara dayanamayip bi tarafta yatamiyodum aynisini dediler bana ama uyku arasi donuyosun yeni dogum yaptim bebegim iyi Rabbime şukürler olsun
Yaseminatik57 RANA60 bende hiç yoksa gece 10 kere dönüyorum heryerim ağrıyo uyuşuyo doğru düzgün uyuyamıyorum bile rabbim yardımcımız olsun ya allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı sıhatlı uzun ömürleri olur bebişlerimizin inşallah💕💕💕