Cerenbrk asyahumam bnada 15 haftalıkken bacakları kapalı ama kıza benziyor dedi yanılma payı olmaz demi😊
asyahumam Cerenbrk bilemiyorum canım bana 12 haftalık benziyor dedi doktorun iyiyse değişmez çünkü benim doktor bayağı iyi bu konuda kime ne derse erkenden çıkıyor arkadaşıma da 12de kesin demişti doğru çıktı 😍
Lulemom Minik_kalplim_ ya bilmiyorum ama en başından beri kız diyordum. Eşya bakarken bile elim hep kız işine kayıyordu. Hatta erkeğe benziyor ama emin değilim dedi doktorum. Ben hala bence kız diyordum. Hatta doktor bana güldü o işler öyle olmuyo dedi. Ama 2 hafta sonra kesin kız dedi. Bilmiyorum yani nasıl oldu ama 😄
Lulemom Cerenbrk bilmiyorum ki. Doktorum kafası yukarda bacakları aşağıda görmek için zor bi pozisyon dedi. Hatta bağdaş kurmuştu. Sonra bacakları açınca gördük.
Lulemom Mehmetemir bende öyle düşündüm kesin mi dedim. Kesin dedi ekrandan da gösterdi. Baya bildiğimiz kızdı. Sonradan pipisi çıkarsa bilmiyorum 😂
Kelebegim21 Dün acile gittim 17+4 teyiz kıza benziyor dedi ama kesin bişey demedi bı hafta sonra kendi doktoruma gidecem bakalım inşallah net bişey Söyler
Astrotuba Ben de bugün öğrendim inşallah kızımız olacak ☺️ Geçen hafta göstermemişti bugün doktor hemen söyledi şaşırdım ben de hemen söyleyince ama pozisyonu çok uygun yüzde yüz kız dedi 14haftalığız😊 rabbim tüm bebeklere sağlıklı ömür versin 😊
Daniay 090714 Yaaa dimi hepimiz öyleyiz anlaşılan yarını iple çekiyorum 🥰 Birde 1 ay oldu merak ediyorum iyi mi herşey yolunda mı diye inşallah hepimizin minikleri çok iyidir güzel haberler alırız 🙏🏻💕
Hamissaglikci Daniay bende gittim bugün erkek gibi ama bacağındada kordon var dedi oda olabilir dedi ama bariz belliydi aslında pipi bilemedim canım erkek galiba 😌
Daniay Hamissaglikci Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz ne güzel görmüşsünüz aslında ama bu haftalarda da netleşmiyor tam olarak 🥰
Aynur-13 Hamissaglikci bende bugün normal kontrolüme gittim 11+4üz doktor cinsiyet için erken ama erkeğe benzettim ben dedi eşim de bende kız istiyorduk am önceliğiz hep sağlıktı hepimizin bebeği sağlıcakla gelsin❤️