rukiyyee gökçe asena umay bu isimler bebeğe nasıl sirayet eder mesela oğlumun ismi efe hiç yerinde durmaz çok hareketli bunun gibi çevrenizdeki bu isimlerde ki çocuklar nasıl
annelik16 rukiyyee çınar , arda , efe , poyraz , yaman vb. bu gibi isimlerde tanıdığım çocuklar genelde aşırı hiperaktif ve yaramaz oluyolar isim bence çok önemli. Daha uysal isimler sizi de çocuğunuzu da rahatlatıcaktır 🌼
MKrasnic rukiyyee Gökçe isminde tanıdıklarım kibar , ince ruhlu , gençse yüzleri veya güzel kızlar ☺️ Umay ismini ben de çok beğeniyorum , kızım olsaydı aklımdaki üç isimden biriydi . Sağlıkla gelsin inşallah canım 🍒
rukiyyee annelik16 evet şimdi kızımm olacak o yüzden bu üç isim arasındayız hangisi nasıldır merak ediyorum karar vermemde etkili olacak cevaplar
rukiyyee aysenurbahadir öyle gerçekten hiperaktif hareketli beş dakika oturmaz çok konuşuyo oğlumdan biliyorum
Mom080 rukiyyee yakın arkadaşımın adı Gökçe çok sakin ağırbaşlı ve dışarıya çok soğuk. Umay diyede üniversiteden arkadaşım vardı sessiz biri gibiydi çok konuşmazdı :)
[silindi] rukiyyee cevremde bu isimler hiç yok canım ama isme kesinlikle sirayet ediyor ilkinde dinlemedim ikinci de cok secici yim 😄
tandirella001 rukiyyee asena isimli kızlar hiç hayra alamet olmuyor gördüğüm kadarıyla cok fenalar… 😁
bryc rukiyyee ben hep şey duydum mustafa ismindekiler şanssız oluyor derlerdi ama tabiki bu saçma bi düşünce her doğan bebeğin kendine öz huyu var
BsraAktr rukiyyee Gökçe isimli yakın çevremde bebişimiz var ve gayet uslu akıllı ve iştahlı minnoştur kendisi🌺
mrsbiyolog rukiyyee Arkadaşımın kızı Umay. Çok uysal bir bebek yengeç burcu ondan mı bilmiyorum ama uykuya falanda düşkün iyi yani. Allah dağına göre kar verdi der hep😂
rukiyyee mrsbiyolog bizimkide yengeç olabilir ikizlere denk geliyo ama sezaryen de bi iki hün beklemek istiyorum yengeç olmasıı için bi dıkıntı olmas isr inşallah 🥰
[silindi] zeynepbalci evet canım ismin manası cocugun karakterine yansıyor elifler aliler efeler dik kafalı oluyo mesela iyi araştırmak lazım Zeynep ler de inat oluyor benm başıma geldi ilk kızım kim ne dediyse inanmadım ama hepsi de çıktı sizde Zeynep siniz sanırım huyunuz nasıl bilmiyorum ama 😊