Nazmel Canerkan1 E-G-E Nisanurunannesi3850 kızlar şimdi lavaboya gittim afedersiniz iç çamaşırıma kahverengi akıntı bulaşmış kan gibi kırmızı değil hani adet olmadan önce yada adetin son günleri olur ya gelir onun gibi? Adet mi olacağım acaba daha 5 gün vardı oysaki
Canerkan1 Nazmel canım muhtemelen yerleşme kanamasıdır sen yinede dikkat et yoğunlaşırsa yada daha kırmızı olursa doktora git
Nazmel Canerkan1 kimyasal gebeliğimde de böyle olmuştu ama onda tam adet günümde başlamıştı lekelenmem. Ben öncesinde test vermiştim 30 çıkmıştı değerim sonra adet günü lekelenme başladı bi k günede tamamen adet oldum. İnşallah bunda sağlıklı olur varsa eğer..
Denizsa Bu testle miniğimi öğrenmiştim bende adete 5 gün varken 2. Çizgi de net belirgin olmuştu 2 gün sonra testi tekrarlayın bence
Tusami Dilekcnkn konu eski ama adetinize kaç gün kala yapmıştınız testi çıkmamıştı? Ya da biliyorsanız yumurtlamadan kaç gün sonraydı ?
Dilekcnkn Tusami Yani herhalde adet döneminden 7-8 gün önce yapmıştım ama çıkmamıştı erken gebelik testinde kan verdiğim 5-6 gün vardı daha adetime 13,4 çıkmıştı 2-3 gün kala da normal gebelik testinde çıkmıştı 😊
Dilekcnkn Tusami Yani dediğim gibi o testlerin doğruluk payı tam olarak kesin değil , en iyisi kan tahlili oda adet geciktiğinde yaparsanız net bir sonuç alabilirsiniz bazen geç döllenme vs olabiliyor ondan dolayı yani 😊