Cansu-81 Kizlar benim hcg degerim 705,42 cikti internetden brsy bulamiyorum ve doktora haftaya gidecem. Bilen var mk acaba? Kac haftalik oluyor?❤
Ozgecetindag Cansu-81 ilk öğrendiğimde 136 ydi ve 4 haftalik hamileydim o zaman canim senin ki de 5,6 haftalik sanirim
iremgun Cansu-81 kaç haftalık olduğunuz son adet tarihinize göre belirlenir. Beta değerine göre belirlenmiyor. Hayırlı olsun 🌸
ilkcan64 Cansu-81 canım benim son adet tarihin önemli birde doktor için acele etme 2 günde bir kan tahlili yaptır yükseliş var mı ona bak
Dilara0 Ozgecetindag hyr cnm 6 haftalk olması için betanin en az 1500 2000 falan olması gerekiyor ben 6 haftaligim benim öyle. Son adet tarihine göre hesaplaniyor o 😌
Ozgecetindag Dilara0 ah dogru canim bi an gun diyeceğime hafta yazmisim :) ben 136 ydim 4 haftaliktim 2 gune bi 2.kati artiyor beta değerleri ve 2 hafta sonrası 6 haftalik oldugumda dedigin degerlerdeydim 4+5 falan arkadaş:)
Cansu-81 Öyle yapiyim bari doktor bana zaten dedi simdi gelsen birsey görünmez felan diye haha ❤ daha bekliyim kan veriyim bari iki günde bir❤
Pnrozbek Perşembe günü kan değerim 149 du dün de 647 çıktı.Uygulamaya göre 5+3 üm.Doktora gitsem ultrasonda görünür mü acaba?
mrsbiyolog Cansu-81 Beta değerinize göre hafta belirlenmez. SAT tarihinizden itibaren sayın haftasını bulursunuz.