EsrSvm Bfduam İnşaallah senden de bu ay güzel haberler alırız canım benim ❤️ Rabbim hepimizin gönlündeki nasip eder inşaallah bu mübarek ayda 🤲🏻❤️
EsrSvm Bfduam Sorma kuzum ben sadece klomenle devam edicez diye düşündüm beklentim yoktu açıkcası.Daha doğrusu düşüktü bu ay.Ama şimdi bende heyecanlandım.İnşaallah sakin kalmayı başarırım 🙈
Bfduam EsrSvm tabiki başarabilirsin, emin ellerde ilerliyorsun Allah’ın izniyle. Dr o kadar onemli ki motive noktasıda.birde felaket tellalları var, olacağı olsa da insanı stresten oldurtmayanlar. Inş sen doğru adresde, doğru ellerdesin. Ne mo proplemo:)
Asyaa28 Royem49amun canm 🙏 tekrar kimyasal olcak diye tedirginim açıkcası bakalım zaman ne gòsterecek sağlıklıysa Allah nasip etsin diyoruk . bu arada 2. Olacak inş benim yasadıklarım örnek olsun umudunu kaybetme gebe kalabiliyorsun Allahın izniyle sağlıklı bir gebelik olacaktır 🙏🌺
Annekusum [img]https://i.hizliresim.com/93jPfw.jpg[/img][/ kizlar bu sabah ilk idrarla yaptim testimi yeniden bunda düne gore daha belirgin cikti inşallah vardr pazartesi doktora gtcem
Bfduam Annekusum oo, o zaman inş vardır erkenden çıktıysa:) kalbini ferah tut, inş kan testi ve dr dan sonra daha da netleşir bi derin nefes alırız:)
Royem49 Kızlar kanamam bitti temizlendim dün zaten değerim çok düşüktü 1 hafta olucak nerdeyse şimdiye sıfırlanmış olması gerekmiyor muydu ama hala çift çizgi ve bubsefer erken gebelik testinde değil norml testte çift çizgi normlde hamile oldugumu öğrendiğim 9.1 değerinde bile sadece erken gebelik testinde oda çok çok silik bir ikinci çizgi oluyordu norml testte çıkmıyordu asla kanamanın başladıpı gün değerim 10 a geri düşmüştü şimdi nasıl oluyorda norml kaset testte çift çizgi çıkıyor .https://hizliresim.com/BrVtqj Bakın
umudumvar2 Royem49 canım sen üstüne görme dedikleri şeyi yaşamış olabilir misin acaba kimyasal oldugu kesin miydi
TunarinAnnesi Royem49 Ben 12 haftalik bebeğim düşük olduğunda tam tamına 4 ay beta hcg kanımda kaldı baya baya 4 ay testlerim yalanci pozitif gösteriyordu 4 ay adet oluyordum ama testler pozitif gösteriyordu dr gebelik büyük olunca hcg aylar sürer temizlenmesi demişdi
Bfduam Royem49 ben kimyasaldan sonra test yapmadığıman böyle olur mu bilmiyorum, Dr a bi sorsan belki hala etkisidir kanda betanın?