umudumvar2 @Sineemiis Gittim canım doktora.Tüm tahlillerimi gösterdim.Sebepsiz infertilite dediğim gibi doktor biz buna stres kaynaklı olmuyor diyoruz dedi.Sadece Guatrım az çalıştığı için dahiliye ye yönlerdirdi.Normalde gebelik olması için 2.5 olması gerekirken benimki 2.9 çıkmış.Az bir yükseklik fakat daha önce 4 lerde çıktığı için bir görmesini istedi dahiliyenin.Sonra tekrar ultrasona bakıldı rahimde hiç bir sıkıntı yok dedi.Sadece sağ yumurtalıkla çok az PCO belirtisi var ama hormon sonuçların tertemiz kilon çok güzel ultrasonda görünüyor diyo PCO var diyemeyiz dedi.Eşimin sonuçlarına gayet güzel dedi.Şimdilik sadece Klomenle başladık önce vücudunu bi tanıyım dedi doktor.Yanında Folicdoce verdi.Yarın başlıyorum canım.30 Mart’ta tekrar gidicez.Aunı gün Dahiliye bölümüne de randevu aldım.O güne kadar adet bittikten sonra ilişki serbest ama 28 Mart Pazar mutlaka ilişki olsun dedi.İlk ay olmazsa 2. Ay farklı bir ilaç ve iğne tedavisi olcam.3.ay da yine bu şekilde bir tedavi uygulanıcak.Yine olmazsa Aşılama yapıcaz oda tutmazsa Tüp bebek servisine yönlendiricem dedi.Gebelik olmazsa bu illa siz de ya da doktor da problem olduğunu göstermez biliyorum zor ama bebek yokmuş gibi hayatınıza devam etmeye çalışın stresi minimuma düşürün dedi.O yüzden yarın Klomen ve farklı bir folik asitle tedaviye başlıyoruz kuzum 🥰 Doktorum mükemmel bir kadın onu çok seviyor ve güveniyoruz açıkçası o yüzden kafam çok rahat.Gereksiz hiç birşey kullandırmıyor ya da yönlendirmiyor.Kendimizi önce Allah’a sonra doktorumuza emanet ettik bakalım 🥰