Zeze2454 https://resmim.net/i/u3vcO Dayanamayıp yaptım ben görüyorum çok çok silik siz de görüyor musunuz? Adet günüm yarın ve 10 gün oldu çatlama olalı
umudumvar2 Zeze2454 canım ben çok çok dikkatli bakınca görüyorum senin elinde daha çok anlaşılır belki erkendir canım ümidini kesme 🤲🤲
umudumvar2 Royem49 Hayırlı olsun canım benim çok sevindim🥰🥰🥰🎈🎈🎈 Royem49 önceki yaptıgın çıkmayan adet gününden önceydi değil mi kuzum Royem49 inşallah canım Amin 🤲🤲belirtilerden hangileri var
Royem49 umudumvar2 mide bulantısı ve sol kasık ağrısı var aşkım birde baya üşüyorum yaa 🤲🤲😀ayrıca 3 günlük adet gecikmesi 😀
TunarinAnnesi umudumvar2 son adet 22 Şubat kuzum 30 günde bi adet oluyorum adetim bekleyim gecikirse kan veririm
Zeze2454 umudumvar2 aynen ben daha net görüyorum çatlamadan 12-14 gün geçmedi ya henüz o yüzden mi net çıkmıyor acaba
umudumvar2 Zeze2454 olabilir canım normalde yoksa hiç çıkmaz diye biliyorum bazıları adetten sonra öğreniyor kasıkların nasıll benmki ağrıyor
umudumvar2 Royem49 kuzum mide bulantısı önemli işte eğer üşütülmediyse yani normal zamanda olması mümkün olmayan bir şey oldugu için o biraz daha belirgin bir belriti bence 🥰🥰🥰🥰darısı isteyenlere inşallah kanı bugün verseydin
Royem49 umudumvar2 emin olmak istedim canım birde eşime sürpriz yapmak istiyorum ondan dolayı belli etmemek istyrum
umudumvar2 TunarinAnnesi daha var o zaman canım gecen ay 28 çekti seninki 24üne sarkabilir bence öyle düşününce erken yapmışsın testi
TunarinAnnesi umudumvar2 aynen kuzum o düşünceyle testimin silik olmasi normal o zaman deyilmi ? Bak yine yaptim silik
umudumvar2 kuzularımmm @EsrSvm @Bfduam benim sağ tarafımda ayaga kalkınca gerçekten bıçak saplanır tarzda ağrım oldu testim negatif ama sizce umutlanmalı mıyım 🤦♀️🤔🤔
Bfduam umudumvar2 o kırmızılar gelene kadar umutvarız diycektim son mesajını okudum. Canın sağ olsun önün açıldı en azından hayırlısıyla bi sürece başlayacaksınız iyi olacak inş.