umudumvar2 eliffkrts inşallah canım inşallah o kadar çok istiyorum ki mevlamdan hayırlısıyla sağlıkla inşallah,çok teşekkür ederim canım 💕💕
Zeze2454 umudumvar2 bu bir saat sonraki hali ilk yaptığım da gölge gibi gördüm ben henüz 9 gün oldu çatlama olalı o yüzden net çıkmamış olabileceğini düşünüyorum yani umarım öyledir https://resmim.net/i/uR02u bu ilk 10 dk
umudumvar2 EsrSvm kuzum günaydın belli olmaz Rabbimizin ol demesi yeter ne imkansızlar duydum pozitif olan inşallah pozitife döner kuzum 😍😍😍
EsrSvm Zeze2454 Ah canım benim inşaallah ❤️🤲🏻 Eğer olmazsa cumartesi doktora gidicem kuzum o gün doktor ister diye düşündüm o yüzden bekliyorum.İnşaallah bir mucize olur ❤️🤲🏻 Seninde kan sonucunu bekliyorum 🥰❤️
Zeze2454 EsrSvm hadi inşallah canım güzel haberlerle dönersin doktordan inşallah☺️ Bende adet olmazsam cumartesi test yapıp net çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum
umudumvar2 Zeze2454 canım çok hafif ince bir çizgi gördüm yine ama çok hafif birkaç gün daha bekle büyük ihtimal daha yeni olduğu için 🥰
TunarinAnnesi EsrSvm kuzum kanda çıkmayınca Sevinemem Ama çok teşekkür ederim Eyer gerçekten ben hamileysem. Burdaki tüm arkadaşlarima darisi 🙏
Bfduam EsrSvm geldiğinde haber ver. Ya bu gecikmeler insanın aklını hep karıştırıyor geçen ayda benim öyle olmuştu.