Sineemiis EsrSvm çok sağol canım hepimiz dualarimdasiniz insallah Rabbim hepimize sağlıklısını hayırlısını ve ömürlüsünü nasip eder Rabbim kimseye evlat yokluğu da acısı da yaşatmasın insallah
Sineemiis Kızlar n’oluyo anlamıyorum suan peçeleye kahve leke geliyor benim sevincim neden hep kursagimda kalıyor nolur dua edin ya sanki içime doğmuş gibi oldu oturdum tuvalete dedim bisey gelecek sanki
Lalin2580 Sineemiis canım hayırlı olsun öncelikle bence acile git beta hcg baktır durumu anlat bişey olsa bile erken müdahale edilir hemen çıkıyo sonuç 1 saatte sabaha kadar daha çok stres yaparsın
EsrSvm Sineemiis Kuzum çizgi silikti erken öğrendiğin için yerleşme falan olabilir yine de bir doktora görün hemen üzme kendini.Hayırlı haberlerini bekliyorum ❤️
Sineemiis Royem49 eşime söylemedim canım üzülmesin diye sabah sağlık ocağında vericektim kanı devlette kese bebek gözükmeden ciddiye almıyorlar adami
Royem49 Sineemiis anladım canım inşallah yerleşme kanamasıdır canım rabbim yüzünü güldürsün inşallah ♥️♥️
Bfduam Sineemiis canım şimdi gördüm fotoyu gayette ikinci çizgi görünüyor inş var duruyor. Gelen leke yerleşme olmasın, adet gibi yoğun mu?