Zeze2454 Kızlar dün benim doğum günümdü ve ben belki doğum günümde alırım bu güzel haberi diye test yaptım https://imgyukle.com/i/NBJPtQ resimde belli olmuyor ama çok hayali bir ince çizgi var ve 10 dk öncesinde çıktı kuruyunca da belirginleşti fotoğrafı iyice yakınlaştırmanız gerekiyor görmek için sizlerde görüyor musunuz? Birde benim önceki aylarda testlerim kuruduktan sonra hep ikinci çizgi çıkıyordu hevesleniyordum ama sonradan adet oluyordum o yüzden erkenden heveslenmeyeceğim adetime kadar bekleyip test yapacağım tekrar son 5 gün
umudumvar2 Zeze2454 kuzum https://resmim.net/?lang=tr buray a kopyalar msın fotoyu attıgın linki açamıyorum
EsrSvm Zeze2454 Canım benim doğum günün kutlu olsun.Üzmek istemem ama ben göremedim canım 😔 İnşaallah adet gününde pozitif olur ❤️🤲🏻
Bfduam Zeze2454 nice doğum günlerine canım, üzülmeni istemem ama göremedim ben, inş sen görüyorsan öyledir o.
Zeze2454 umudumvar2 ay tek ben görmüyormuşum yani inşallah vardır lütfen çok dua edin son 5 gün kaldı adetime
Zeze2454 Gizemnaz_ yok canım benim yumurtlamalarım düzenli çok şükür doktora da gittim bir sıkıntı olmadığını söyledi sen baktın mı resime gördün mü
Gizemnaz_ Zeze2454 yani nasil deyim beyaz ince gibi var ama goz yanilmasida olabilir peki sen daha net.goruyorsun boyle resim de zor oluyor kan versen.cnm bugun
Zeze2454 Gizemnaz_ canım bulunduğum yerde hastane işleri sıkıntılı şark görevindeyiz eşimin işinden ötürü o yüzden adetimi bekleyip test yapıp koyulaşma olursa hastaneye gitmeyi düşünüyorum hem hayal kırıklığı yaşamamak için bekliycem
Zeze2454 Gizemnaz_ erken gebelik testi elimde yok çarşıya çıkarsam alıcam ama çok ümitlenmiyorum dediğim gibi olmamasına da hazırım açıkçası
Zeze2454 EsrSvm teşekkür ederim canım benim 🌸 inşallah canım açıkçası olmamasını da bekliyorum ümitlenmemeye çalışıyorum ama hepimiz bu ay o ümitsizliğimize bir son veririz inşallah 🙏🏻
Lalin2580 Kızlar benim de dün çok az peçeteye sildiğimde pembemsi lekelenmem oldu bu ay da ümidimi kestim adet olucam sanırım😔inşallah sizler güzel haberler alırsınız🙏
Lalin2580 Gizemnaz_ canım dış gebelik ameliyatından sonra hiç düzenli adet olmadım son adet tarihim 18 şubat normalde de düzensizdi zaten ne zaman olurum bilmiyorum
Gizemnaz_ Lalin2580 anladim cnm gecmis olsun insallah en kisa donemde hayirli saglikli guzel haberler aliriz🙏🙏