Zeze2454 EsrSvm 20 Mart olarak şurada yerimi alayım✋🏻 bu ay benim doğduğum ay inşallah doğum günümde bana güzel bir hediye olur 🤲🏻
EsrSvm umudumvar2 28 yaşındayım canım 🙈 Çok büyük göstermiyorum ama küçükte gösterdiğim söylenemez resimde öyle çıkmıştır 🌸 Bu arada bu sabah çatlama ağrım oldu.Sanırım 2 gün erken oldu.Test yapmadığım için emin de olamıyorum.Perşembe ve Cuma yumurtlama görünmezse büyük ihtimal dün yumurtlama günümdü bugünde çatlamış olabilir 🙈
umudumvar2 EsrSvm olabilir kuzum 🥰Aa ne güzel haber nasıl bir ağrı oldu kasıkta kuzum hayıt ilacı kullandın ya onun etkisiyle belki erken gelişti bu arada değerlendir o zaman yine de riske atma 🤲🤲🥰🥰Ben iki uygulama indirdim telefonuma iksi de yumurtlamayı farklı gösteriyor
Zeze2454 EsrSvm sizinle benim aynı gün oluyordu takvime görene bugün yarın yumurtlama gösteriyor bende değerlendireyim^^ siz değerlendirmişmiydiniz
EsrSvm umudumvar2 Canım benim her ay çatlama olduğunda hangi tarafta oluyorsa tek taraflı ağrım oluyor.Bugün kasığın sol tarafında ağrım oldu.Biraz şiddetli oluyor benim nasıl tarif edebilirim bilmiyorum bunu.Her ay yumurtlamam oluyor biliyorsun ama nasip olmayınca olmuyor.Bu ay sadece erken oldu bu ağrı.2 gün sonra yumurtlama çıkmazsa daha da emin olucam tabi 🙈 Dediğin gibi kuzum ilaçtan dolayı da olmuş olabilir.Gün aşırı değerlendiricez bakalım.İnşaallah bu ay hepimize nasip olur 🤲🏻❤️
EsrSvm umudumvar2 Uygulamalarda farklı çıkıyor canım evet.Ben sadece adet günümü takip etmek için kullanıyorum."Flo"diye bir uygulama var onu kullanıyorum sadece canım
Bfduam EsrSvm buna güvenme genel bi veri veriyor sadece.bi tanıdığım adet olacağı gun tek ilişkiyle hamile kaldı.
Zeze2454 EsrSvm bende bu ay günaşırı değerlendireceğim ☺️ İnşallah bu ay olur ya Allahım lütfen lütfen 🤲🏻
Bfduam EsrSvm aynen unutturacak gibi değil ha oldumoldum ha olucam derken. Normal seyrinde olsaydı benim bu ay bat 20/21 i gibi olcaktı, taa attı 28 ine, o da yine gecikirse bu ay gibi oldu mu bat nisan 4:) O zaman işte tam 1 nisan şakası gibi olur:)