Royem62 denizinprensleri2 bnde bu ay aynı bekleyiştetdim kuzum ve diğer arkadaşlarımızda yılmak yok Mayıs hepimize ugur getirsin inşallah 🤲❤️ bol bol dua ve inanmak kuzum
denizinprensleri2 Royem62 canım ben artık uğraşmıcam olursa olur ya bu ay çok bekledim moralim çok bozuk
Bfduam denizinprensleri2 anlaşıldı o zaman, ya zaten daha ilk denemen sıkma canını, yine olur inş, önümüzdeki aya umutlar. Hep beraberiz, bozma moralini.
denizinprensleri2 EsrSvm tam söküldü canım ya çok tuhaf teste pozitif çıkması adet sancımda yok işin kötü yanı çok hafif bi sancı varla yok arası ama nasip işte artık zorlamıcam canım kafama da takmıcam olmuyorsa vardır bir hayır
denizinprensleri2 Royem62 öyle evet nasip ya canım olmuyorsa olmuyo uğraşmıcam artık olursa olur olmazsa olmaz 🌺
Royem62 962301 ayy çok tatlısınız kuuzm rabbim neşenizi arttırsın bebkle tamamlanın inşallah tez zamnda ❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲🤲
962301 Royem62 sizde öyle siniz canım birbirinize çok yakişiyorsunuz❤️ Sizde inşallah bir bebekle tamamlanin inşallah🤲🤲❤️❤️
denizinprensleri2 Bfduam söküldüm canım tam nasip ya olmuyor vala artık bırakıcam napım 4 aydan beri test yapmaktan oldu mu olmadı mı diye olursa olur olmazsa Allah’ın vardır bir hayırı canım çok üzüldüm çünki bu dönemde uğraşmıcam artık
Bfduam denizinprensleri2 ilk gün şoku genelde hep benzer oluyor, bir kaç güne alışırsın canım, üzme kendini inş bi dahaki aya umutlar, gemide beraberiz:)